Povezane vesti
„Imala sam 16 godina kada sam ga upoznala“: Ovako je srpska manekenka umakla zloglasnom milijarderu pedofilu
Nova 24.07.2024
: Kontroverzni milijarder Džefri Epstajn bio je osuđen za trgovinu belim robljem, a potom se ubio u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji. O njegovim stravičnim zločinima još uvek se priča, iako je Džefri Epstajn preminuo još pre pet godina. Srpska… »
"Imala sam 16 godina kada sam ga upoznala": Naša manekenka bila oči u oči sa ozloglašenim trgovcem belim robljem i…
Blic 24.07.2024
O stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji se ubio još u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji, još uvek se priča. Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom podkastu, ispričala je… »
Manekenka umalo upala u kandže milijardera i trgovca belim robljem: Potresna ispovest ledi krv "Rekli su mi da ponesem…
Kurir 24.07.2024
O stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji se ubio još u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji, još uvek se priča. Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom podkastu, ispričala je… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 60 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 51 minutajoš 38 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 11 minutajoš 129 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je proneverio 3,5 miliona dinara
RTV pre 25 minutajoš 22 povezane

Vučić sa Stivenom Sigalom: Razgovarali smo o zajedničkim projektima
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih