Povezane vesti

"Sram vas bilo": Seka Aleksić odgovorila ljudima koji vređaju "paradajz turiste": "Ja sam tek sa 20 godina otišla na more"

"Sram vas bilo": Seka Aleksić odgovorila ljudima koji vređaju "paradajz turiste": "Ja sam tek sa 20 godina otišla na more"

Blic 24.07.2024
Pevačica Seka Aleksić stala je u odbranu ljudima koji idu na odmor tako što nose svoju hranu, ne iznajmljuju ležaljke i na taj štede svoj budžet. Ove turiste svake godine, pojedinci prozivaju i nazivaju ih "paradajz turisti", a Seka je rešila da iznese… »
"Da li ste pomislili da neke porodice ne mogu da priušte hotele sa 5 zvezdica?!" Seka Aleksić o napadima na "paradajz" turiste!…

"Da li ste pomislili da neke porodice ne mogu da priušte hotele sa 5 zvezdica?!" Seka Aleksić o napadima na "paradajz" turiste!…

Kurir 24.07.2024
Mnogi naši ljudi, kada putuju na more, ponesu sa sobom neku hranu kako bi uštedeli novac, a takvi putnici, koji se pogrdno nazivaju "paradajz turisti" često su na meti napada na društvenim mrežama. Na ovaj problem ukazala je i pevačica Seka Aleksić koja… »

Vesti dana »

Ministri Vlade Srbije koji jure samo Instagram

Ministri Vlade Srbije koji jure samo Instagram

Vreme pre 16 minutajoš 13 povezanih
Tačno 222 godine od podizanja Prvog srpskog ustanka

Tačno 222 godine od podizanja Prvog srpskog ustanka

Niške vesti pre 36 minutajoš 16 povezanih
Stiže zahlađanje, očekuje se do 25 cm snega

Stiže zahlađanje, očekuje se do 25 cm snega

Ozon press pre 31 minutajoš 15 povezanih