Povezane vesti
"Sram vas bilo": Seka Aleksić odgovorila ljudima koji vređaju "paradajz turiste": "Ja sam tek sa 20 godina otišla na more"
Blic 24.07.2024
Pevačica Seka Aleksić stala je u odbranu ljudima koji idu na odmor tako što nose svoju hranu, ne iznajmljuju ležaljke i na taj štede svoj budžet. Ove turiste svake godine, pojedinci prozivaju i nazivaju ih "paradajz turisti", a Seka je rešila da iznese… »
"Da li ste pomislili da neke porodice ne mogu da priušte hotele sa 5 zvezdica?!" Seka Aleksić o napadima na "paradajz" turiste!…
Kurir 24.07.2024
Mnogi naši ljudi, kada putuju na more, ponesu sa sobom neku hranu kako bi uštedeli novac, a takvi putnici, koji se pogrdno nazivaju "paradajz turisti" često su na meti napada na društvenim mrežama. Na ovaj problem ukazala je i pevačica Seka Aleksić koja… »
Vesti dana »
Skupština grada: Povučen Predlog o javno-privatnom partnerstvu za uvođenje integrisanog bezbednog sistema
N1 Info pre 49 minutajoš 37 povezanih
Poslanici SNS-a podneli zahtev za sazivanje sednice o nepoverenju Vladi Srbije
Insajder pre 19 minutajoš 15 povezanih
UŽIVO Rast tenzija na Bliskom istoku! Tramp preti, Iran odgovara - to je znak očaja
Sputnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza: Hladni front doneo osveženje, razvedravanje tokom dana
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 26 povezanih
Noćas aktiviran sistem Pronađi me zbog nestanka devojčice, ubrzo zatvoren jer se vratila kući
Serbian News Media pre 54 minutajoš 23 povezane