Повезане вести

Борац поражен на Тумби, али има шансу у реваншу Циркус на ОИ: Прекид па поништен гол после 2 сата чекања

Борац поражен на Тумби, али има шансу у реваншу Циркус на ОИ: Прекид па поништен гол после 2 сата чекања

Спорт клуб 24.07.2024
Фудбалери бањалучког Борца поражени су у првом сусрету другог кола квалификација за Лигу шампиона од ПАОК резултатом 3:2, али су пружили веома добар отпор на гостовању фаворизираном противнику. Кренуо је шампион Босне и… »
Тадић као некада: Бивши капитен Србије сјајан на дебију Жозеа Муриња

Тадић као некада: Бивши капитен Србије сјајан на дебију Жозеа Муриња

Вечерње новости 24.07.2024
НАВИЈАЧИ Фенербахчеа живе у некој врсти транса још од тренутка када је пре скоро два месеца славни португалски тренер Жозе Мурињо сео на клупу овог клуба. У уторак увече истанбулски великан је одиграо први такмичарски меч у… »
Мурињо о Џеку: Има емоцију младића, подсећа ме на мене

Мурињо о Џеку: Има емоцију младића, подсећа ме на мене

Спорт клуб 24.07.2024
Нови тренер Фенербахчеа Жозе Мурињо одушевљен је Едином Џеком, након што је у победи над Луганом искусни нападач постигао чак три гола. Фенер је славио у квалификацијама за Лигу Шампиона 4:3, а Џеку је код другог гола… »
Мурињо: "Кад сам ја радио такве ствари као Џеко, увек сам добијао црвени картон" ВИДЕО

Мурињо: "Кад сам ја радио такве ствари као Џеко, увек сам добијао црвени картон" ВИДЕО

Б92 24.07.2024
Един Џеко заблистао је на првом званичном мечу у новој сезони за Фенербахче. Постигао је хет-трик у победи турског тима над Луганом 4:3 у гостима, у квалификацијама за Лигу шампиона. Џеко је креирао преокрет истанбулског клуба… »

Вести дана »