Povezane vesti

Borac poražen na Tumbi, ali ima šansu u revanšu Cirkus na OI: Prekid pa poništen gol posle 2 sata čekanja

Borac poražen na Tumbi, ali ima šansu u revanšu Cirkus na OI: Prekid pa poništen gol posle 2 sata čekanja

Sport klub 24.07.2024
Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od PAOK rezultatom 3:2, ali su pružili veoma dobar otpor na gostovanju favoriziranom protivniku. Krenuo je šampion Bosne i Hercegovine dosta hrabro na… »
Tadić kao nekada: Bivši kapiten Srbije sjajan na debiju Žozea Murinja

Tadić kao nekada: Bivši kapiten Srbije sjajan na debiju Žozea Murinja

Večernje novosti 24.07.2024
NAVIJAČI Fenerbahčea žive u nekoj vrsti transa još od trenutka kada je pre skoro dva meseca slavni portugalski trener Žoze Murinjo seo na klupu ovog kluba. U utorak uveče istanbulski velikan je odigrao prvi takmičarski meč u sezoni i to u gostima protiv… »
Murinjo o Džeku: Ima emociju mladića, podseća me na mene

Murinjo o Džeku: Ima emociju mladića, podseća me na mene

Sport klub 24.07.2024
Novi trener Fenerbahčea Žoze Murinjo oduševljen je Edinom Džekom, nakon što je u pobedi nad Luganom iskusni napadač postigao čak tri gola. Fener je slavio u kvalifikacijama za Ligu Šampiona 4:3, a Džeku je kod drugog gola asistirao Dušan Tadić. “Edin je… »
Murinjo: "Kad sam ja radio takve stvari kao Džeko, uvek sam dobijao crveni karton" VIDEO

Murinjo: "Kad sam ja radio takve stvari kao Džeko, uvek sam dobijao crveni karton" VIDEO

B92 24.07.2024
Edin Džeko zablistao je na prvom zvaničnom meču u novoj sezoni za Fenerbahče. Postigao je het-trik u pobedi turskog tima nad Luganom 4:3 u gostima, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Džeko je kreirao preokret istanbulskog kluba i osigurao mu prednost… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raketni napad na Zaporožje

UKRAJINSKA KRIZA: Raketni napad na Zaporožje

RTV pre 59 minutajoš 24 povezane
Jokić se ne kaje, trener sve pravda statistikom

Jokić se ne kaje, trener sve pravda statistikom

Sport klub pre 24 minutajoš 16 povezanih