Повезане вести
Путници почели да користе нову зграду нишког аеродрома: До сада уложено 33 милиона евра у реконструкцију
Телеграф 24.07.2024
Весић је поручио да је Влада Србије у изградњу новог терминал уложила нешто више од 11 милиона евра. У реконструкцију аеродрома "Константин Велики" у Нишу, где је отворена нова зграда терминала, до сада је уложено скоро 33… »
У реконструкцију нишког аеродрома уложено скоро 33 милиона евра
Б92 24.07.2024
У реконструкцију аеродрома "Константин Велики" у Нишу, где је отворена нова зграда терминала, до сада је уложено скоро 33 милиона евра, изјавио је данас министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић. Он је… »
Отворен нови терминал аеродрома "Константин Велики"- први путници јутрос одлетели за Атину
Флинаиссус 24.07.2024
Данашњим летом ЈУ1538 јутрос су први путници имали прилику да лете са новоотвореног одлазног терминала нишког аеродрома Константин Велики. Данашњим летом ЈУ1538 јутрос су први путници имали прилику да лете са новоотвореног… »
Вести дана »
Син Миломира Јаћимовића прекинуо штрајк глађу, огласио се његов отац: "Остаје поред мене"
Блиц пре 1 сатјош 28 повезаних
Председник Националног савета Албанаца: РЕМ остаје једна од најполитизованијих институција у Србији
Цензоловка пре 5 сатијош 35 повезаних
Бивши потпредседник владе АП Војводине Драгослав Петровић на скупу подршке Јаћимовићу у Новом Саду
Еуроневс пре 1 сатјош 12 повезаних
"Бог не греши, а ја не схватам што ми се ово дешава": Цела Европа занемела, а Кинан Еванс проговорио
Мондо пре 15 минутајош 38 повезаних
Рио Тинто за РТС тврди да се не повлачи из Србије и да пројекат улази у фазу „одржавања“
Форбес пре 3 сатајош 53 повезане