Povezane vesti
Mask demantovao navode da donira 45 miliona dolara Trampovoj kampanji
N1 Info 24.07.2024
Podeli : Ilon Mask, izvršni direktor Tesle, demantovao je navode da donira 45 miliona dolara mesečno za podršku Donaldu Trampu, prenose mediji. Kako prenosi američki časopis „Rolling Stone“, Mask je odbacio izveštaj Volstrit džurnala o doniranju 45… »
Ilon Mask: Neću davati 45 miliona dolara mesečno Donaldu Trampu
Telegraf 24.07.2024
Milijarder je napisao na mreži Iks da daje donacije za "Amerika Pek", ali da je reč o mnogo manjim iznosima. Milijarder Ilon Mask demantovao je navode koji su se pojavili u medijima da će mesečno davati oko 45 miliona dolara novom političkom odboru… »
Mask: Neću davati 45 miliona dolara mesečno Trampu
Euronews 24.07.2024
Milijarder Ilon Mask demantovao je navode koji su se pojavili u medijima da će mesečno davati oko 45 miliona dolara novom političkom odboru podrške republikanskom predsedničkom kandidatu Donaldu Trampu. Musk je juče u emisiji Džordana Pitersona rekao da… »
Vesti dana »
Zvaničnici Srbije pozvali EU da odblokira proces evropskih integracija
Savremena politika pre 4 satijoš 25 povezanih
Prvi presek glasanja! Ovi takmičari su ispali iz finala "Pinkovih zvezda": Njih 12 se bori za pobedu
Blic pre 24 minutajoš 21 povezana
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 4 minutajoš 83 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 9 satijoš 38 povezanih
ZA POLJOPRIVREDNIKE: Subvencionisani dizel od 184 dinara sada dostupan na svim pumpama
Ozon pre 8 satijoš 45 povezanih