Povezane vesti
Apel za pomoć: Milani Matković (22) iz Gajdobre potreban novac za hitnu operaciju u Turskoj
Dnevnik 24.07.2024
GAJDOBRA: Dvadesetdvogodišnja devojka Milana Matković iz Gajdobre od rođenja boluje od cerebralne paralize. Do sada je imala više od 20 operacija, sve u pokušaju da stane na noge i počne samostalno da korača. Nakon poslednje operacije, na… »
Milani je hitno potreban novac za operaciju u Turskoj
Moj Novi Sad 24.07.2024
Milana Matković (22) iz Gajdobre od rođenja boluje od cerebralne paralize. Do sada je imala više od 20 operacija, sve u pokušaju da stane na noge i počne samostalno da korača. Nakon poslednje operacije, na fizikalnim terapijama došlo je do povrede… »
Milani Matković iz Gajdobre potrebna pomoć
RTV 24.07.2024
GAJDOBRA - Dvadesetdvogodišnja devojka Milana Matković iz Gajdobre od rođenja boluje od cerebralne paralize. Do sada je imala više od 20 operacija, sve u pokušaju da stane na noge i počne samostalno da korača. Nakon poslednje operacije, na… »
Milana večeras poleće za Istanbul i svaki minut joj je važan! Mora na novu operaciju i potrebno joj je još 12.000€…
Kurir 24.07.2024
Dvadesetdvogodišnja devojka Milana Matković iz Gajdobre od rođenja boluje od cerebralne paralize. Do sada je imala više od 20 operacija, sve u pokušaju da stane na noge i počne samostalno da korača. Nakon poslednje operacije, na fizikalnim… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 49 minutajoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 1 satjoš 172 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 5 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 32 minutajoš 22 povezane
Crvena zvezda ima odličan skor sa Nemcima kod kuće: Štutgart čeka i loša tradicija
Euronews pre 56 minutajoš 29 povezanih