Повезане вести
Миле Китић прима чак три пензије Фолкер искрен: Нисам неке милионе зарадио, али имам довољно да живим безбрижно до краја…
Дневник 24.07.2024
Фолкер Миле Китић, попут своје колегинице Лепе Лукић, прима чак три пензије. Миле Китић је, наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања. - Ја сам у пензији већ седам година. Имам велику пензију. Босанску 62 евра… »
Миле Китић прима чак три пензије! Фолкер проговорио о месечним примањима, а стижу са више страна
Курир 24.07.2024
Фолкер Миле Китић попут своје колегинице Лепе Лукић прима чак три пензије. Миле Китић је, наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања. - Ја сам већ у пензији, седам година. Имам велику пензију. Босанску 62 евра… »
Српски фолкер прима чак три пензије: Миле Китић проговорио о месечним примањима!
Вечерње новости 24.07.2024
Фолкер Миле Китић попут своје колегинице Лепе Лукић прима чак три пензије. Фото: Н. Скендерија/ АТА имагес Миле Китић је, наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања. - Ја сам већ у пензији, седам година. Имам… »
Вести дана »
"Само јако, брате!" Освануо шокантан снимак после стравичног удеса код Умке: Скандалозне речи возача БМВ-а који је ударио у камион (видео)
Курир пре 9 минутајош 42 повезане
Кремљ реагује на европске планове: Медведев најављује „тешке последице“ по ЕУ
НИН пре 44 минутајош 44 повезане
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 39 минутајош 55 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић разговарала са највећим трговцима нафте
Данас пре 1 сатјош 19 повезаних
Бајатовиц́: Стечај за НИС лоша опција - Србија то нец́е дозволити; Очекујем уговор са Русијом о гасу
Спутник пре 34 минутајош 16 повезаних