Povezane vesti
Mile Kitić prima čak tri penzije Folker iskren: Nisam neke milione zaradio, ali imam dovoljno da živim bezbrižno do kraja…
Dnevnik 24.07.2024
Folker Mile Kitić, poput svoje koleginice Lepe Lukić, prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam u penziji već sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Mile Kitić prima čak tri penzije! Folker progovorio o mesečnim primanjima, a stižu sa više strana
Kurir 24.07.2024
Folker Mile Kitić poput svoje koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Srpski folker prima čak tri penzije: Mile Kitić progovorio o mesečnim primanjima!
Večernje novosti 24.07.2024
Folker Mile Kitić poput svoje koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Foto: N. Skenderija/ ATA images Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62… »
Vesti dana »

Sastaju se Putin i Zelenski? Tramp veruje da još uvek postoji mogućnost da dođe do direktnog susreta
Kurir pre 19 minutajoš 63 povezane

Novak nahvalio Sinera i pomenuo kraj karijere: Kao da je voz protutnjao pored mene...
Kurir pre 44 minutajoš 58 povezanih

Kfor potvrdio izjave tzv. KBS da su greškom skrenuli, poručuju da su spremni da odgovore
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Studenti iz Srbije u trci za prestižnu nagradu Saharov: Evropa ih vidi
Luftika pre 7 satijoš 16 povezanih