Повезане вести
Миле Китић прима чак три пензије Фолкер искрен: Нисам неке милионе зарадио, али имам довољно да живим безбрижно до краја…
Дневник 24.07.2024
Фолкер Миле Китић, попут своје колегинице Лепе Лукић, прима чак три пензије. Миле Китић је, наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања. - Ја сам у пензији већ седам година. Имам велику пензију. Босанску 62 евра… »
Миле Китић прима чак три пензије! Фолкер проговорио о месечним примањима, а стижу са више страна
Курир 24.07.2024
Фолкер Миле Китић попут своје колегинице Лепе Лукић прима чак три пензије. Миле Китић је, наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања. - Ја сам већ у пензији, седам година. Имам велику пензију. Босанску 62 евра… »
Српски фолкер прима чак три пензије: Миле Китић проговорио о месечним примањима!
Вечерње новости 24.07.2024
Фолкер Миле Китић попут своје колегинице Лепе Лукић прима чак три пензије. Фото: Н. Скендерија/ АТА имагес Миле Китић је, наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања. - Ја сам већ у пензији, седам година. Имам… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Нови помак у преговорима за мир у Украјини, Бела кућа потврдила: "Данас се састајемо са њима"
Телеграф пре 43 минутајош 4 повезане