Povezane vesti
Mile Kitić prima čak tri penzije Folker iskren: Nisam neke milione zaradio, ali imam dovoljno da živim bezbrižno do kraja…
Dnevnik 24.07.2024
Folker Mile Kitić, poput svoje koleginice Lepe Lukić, prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam u penziji već sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Mile Kitić prima čak tri penzije! Folker progovorio o mesečnim primanjima, a stižu sa više strana
Kurir 24.07.2024
Folker Mile Kitić poput svoje koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Srpski folker prima čak tri penzije: Mile Kitić progovorio o mesečnim primanjima!
Večernje novosti 24.07.2024
Folker Mile Kitić poput svoje koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Foto: N. Skenderija/ ATA images Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 34 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 8 satijoš 21 povezana

Završen još jedan sastanak studenata i predstavnika Univerziteta, za sada bez zvaničnih izjava
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih

Zelenski se oglasio o napadu dronovima na ruske baze: "Apsolutno briljantan rezultat"
Telegraf pre 8 minutajoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protesti u više od 30 gradova, studenti traže izbore (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 33 minutajoš 37 povezanih