Повезане вести
"Од сина нам је остало само пар млечних зубића и слике" Неутешни родитељи убијеног дечака из Нишке Бање: Заслужујемо да знамо…
Курир 24.07.2024
Родитељи убијеног дечака Андреја Симића (13) из Нишке Бање, говорили су у уторак четири сата пред Основним јавним тужилаштвом у Нишу, које води истрагу против родитеља дечака за кога се сумња да је 5. октобра 2023. убио свог… »
"Наш син је имао 37 убода": Родитељи малог Андреја (13) из Нишке бање ког је убио друг траже правду: "Од њега нам је остало…
Блиц 24.07.2024
Након десет месеци почела истрага у случају незапамћеног убиства Андреја (13) из Нишке Бање кога је измасакрирао друг. - Ми смо изгубили наше једино дете и бол коју осећамо не може да се опише. Једино што је од нашег детета… »
"Једва сам издржала, све ми се вратило": Саслушани родитељи Андреја (13), ког је друг избо 37 пута: Измасакрирао га у…
Блиц 23.07.2024
Нишлијка Сања Симић описала је своје данашње саслушање пред Основним јавним тужилаштвом у Нишу које води кривични поступак због злостављања и занемаривања против тринаестогодишњака из Нишке Бање а који је 5. октобра… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 1 сатјош 18 повезаних
Временска прогноза: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 14 повезаних
Хитна помоћ:Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 14 повезаних