Povezane vesti
"Od sina nam je ostalo samo par mlečnih zubića i slike" Neutešni roditelji ubijenog dečaka iz Niške Banje: Zaslužujemo da…
Kurir 24.07.2024
Roditelji ubijenog dečaka Andreja Simića (13) iz Niške Banje, govorili su u utorak četiri sata pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, koje vodi istragu protiv roditelja dečaka za koga se sumnja da je 5. oktobra 2023. ubio svog školskog druga… »
"Naš sin je imao 37 uboda": Roditelji malog Andreja (13) iz Niške banje kog je ubio drug traže pravdu: "Od njega nam je…
Blic 24.07.2024
Nakon deset meseci počela istraga u slučaju nezapamćenog ubistva Andreja (13) iz Niške Banje koga je izmasakrirao drug. - Mi smo izgubili naše jedino dete i bol koju osećamo ne može da se opiše. Jedino što je od našeg deteta ostalo to je par… »
"Jedva sam izdržala, sve mi se vratilo": Saslušani roditelji Andreja (13), kog je drug izbo 37 puta: Izmasakrirao ga u…
Blic 23.07.2024
Nišlijka Sanja Simić opisala je svoje današnje saslušanje pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu koje vodi krivični postupak zbog zlostavljanja i zanemarivanja protiv trinaestogodišnjaka iz Niške Banje a koji je 5. oktobra prošle godine bez… »
Vesti dana »
Navijači iz Izraela napadali ljude u Amsterdamu: ‘U Gazi nema škola jer više nema djece’
Al Jazeera pre 27 minutajoš 37 povezanih
Protest opozicije zbog tragedije u Novom Sadu biće održan u Beogradu 11. novembra
Vreme pre 27 minutajoš 18 povezanih
Prvi spisak Aleksandra Kolarova, na Turke sa pretežno domaćim snagama
Sportske.net pre 39 minutajoš 19 povezanih
Slučaj epidemije u beogradskoj bolnici: Iste tegobe ima skoro 50 pacijenata: Direktor klinike sumnja na virus, zaposleni na masovno trovanje hranom
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Beta pre 6 satijoš 16 povezanih