Повезане вести

"Време ће показати какав сам траг оставила у својој борби" Хитно оглашавање јк: Оспоравају ме, преузела сам тешку улогу...

"Време ће показати какав сам траг оставила у својој борби" Хитно оглашавање јк: Оспоравају ме, преузела сам тешку улогу...

Курир 24.07.2024
Поп дива Јелена Карлеуша позната је по томе што гласно изражава своја мишљења о разним актуелним темама. Овог пута, осврнула се на разлике између светских и балканских звезда. - Светска музичка индустрија је одавно престала да… »
Јк направила паралелу између светских и балканских звезда: "Масне трбушне плесачиче и плејбек репери"

Јк направила паралелу између светских и балканских звезда: "Масне трбушне плесачиче и плејбек репери"

Телеграф 24.07.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша важи за некога чији се глас далеко чује и која коментарише и оглашава се на бројне и актуелне теме. Сада је направила разлику између светских и балканских звезда. - Светска музичка… »
"Концерте праве полуглуве масне трбушне играчице, лепе им 50 € на чело" јк жестоко оплела по колегама, урнисала и репере

"Концерте праве полуглуве масне трбушне играчице, лепе им 50 € на чело" јк жестоко оплела по колегама, урнисала и репере

Курир 24.07.2024
Јелена Карлеуша, након што је одржала сјајан наступ у Будви, загрмела је на Инстаграму. Певачица је у свом сторију осудила бројне колеге. - Светска музичка индустрија је одавно престала да буде само музика, апетити публике су… »

Вести дана »