Povezane vesti
Ranka Kašiković: Imam saznanja da drugi zaposleni trpe pritiske direktora, ja sam odbila da ćutim
N1 Info 24.07.2024
Podeli : Ranka Kašiković, zaposlena u Gerontološkom centru u Subotici koja je trpela mobing direktorke preduzeća jer nije želela da ide na miting SNS-a, kaže da je zadovoljna odlukom Apelacionog suda u Novom Sadu kojom je ukinuta presuda Višeg suda… »
Ranka Kašiković: Imam saznanja da drugi zaposleni trpe pritiske direktora, ja sam odbila da ćutim
Novi magazin 24.07.2024
Ranka Kašiković, zaposlena u Gerontološkom centru u Subotici koja je trpela mobing direktorke preduzeća jer nije želela da ide na miting SNS-a, kaže da je zadovoljna odlukom Apelacionog suda u Novom Sadu kojom je ukinuta presuda Višeg suda u… »
Ponavlja se suđenje o slučaju mobinga u Gerontološkom centru u Subotici
Danas 23.07.2024
Apelacioni sud u Novom Sadu usvojio je žalbu Ranke Kašiković koja je protiv direktorke Gerontološkog centra Subotica Brankice Tešanović podnela tužbu zbog zlostavljanja na radu – mobinga. Time je ukinuta prvostepena presuda Višeg suda u Subotici… »
Vesti dana »
Huti: Izraelska vazduhoplovna baza gađana balističkom raketom; Izrael otvara prelaz u centralnoj Gazi
RTS pre 16 minutajoš 37 povezanih
Protest opozicije zbog tragedije u Novom Sadu biće održan u Beogradu 11. novembra
Vreme pre 21 minutajoš 18 povezanih
Prvi spisak Aleksandra Kolarova, na Turke sa pretežno domaćim snagama
Sportske.net pre 33 minutajoš 19 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 10 satijoš 3 povezane
Nedelju dana od tragedije na Železničkoj stanici: Opasnost je uvek nad nama
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih