Повезане вести
Ранка Кашиковић: Имам сазнања да други запослени трпе притиске директора, ја сам одбила да ћутим
Н1 Инфо 24.07.2024
Подели : Ранка Кашиковић, запослена у Геронтолошком центру у Суботици која је трпела мобинг директорке предузећа јер није желела да иде на митинг СНС-а, каже да је задовољна одлуком Апелационог суда у Новом Саду којом је укинута… »
Ранка Кашиковић: Имам сазнања да други запослени трпе притиске директора, ја сам одбила да ћутим
Нови магазин 24.07.2024
Ранка Кашиковић, запослена у Геронтолошком центру у Суботици која је трпела мобинг директорке предузећа јер није желела да иде на митинг СНС-а, каже да је задовољна одлуком Апелационог суда у Новом Саду којом је укинута пресуда… »
Понавља се суђење о случају мобинга у Геронтолошком центру у Суботици
Данас 23.07.2024
Апелациони суд у Новом Саду усвојио је жалбу Ранке Кашиковић која је против директорке Геронтолошког центра Суботица Бранкице Тешановић поднела тужбу због злостављања на раду – мобинга. Тиме је укинута првостепена пресуда Вишег… »
Вести дана »

Ухапшени осумњичени за крађу алата и телевизора у вредности од пет милиона динара
Политика пре 42 минутајош 44 повезане

Драма на Трамповом лету ка Британији: Путнички авион се опасно приближио, контролор лета урлао на пилоте
Мондо пре 32 минутајош 25 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане