Повезане вести

Коко Гоф ће носити заставу САД са Леброном

Коко Гоф ће носити заставу САД са Леброном

Спортске.нет 24.07.2024
Америчка тенисерка Коко Гоф придружиће се кошаркашу Леброну Џејмсу као носилац заставе америчког олимпијског тима на свечаном отварању Олимпијских игара у петак у Паризу. Гоф, актуелна шампионка Ју Ес Опена, дебитује на… »
Педесет звезда на Сени: Част да носе заставу САД на церемонији отварања Игара први пут припала представницима кошарке и тениса…

Педесет звезда на Сени: Част да носе заставу САД на церемонији отварања Игара први пут припала представницима кошарке и тениса…

Данас 24.07.2024
Америчку заставу на церемонији свечаног отварања Олимпијских игара у Паризу у карневалу чамаца на Сени у петак увече носиће Коко Гоф (20) и Леброн Џејмс (39). То су, по обичају у олимпијском тиму САД, одлучили спортисти. Први… »
Леброн Џејмс неће сам носити заставу Америке! Уз НБА аса биће и она! Обожава Новака Ђоковића, сломила се када јој је указана…

Леброн Џејмс неће сам носити заставу Америке! Уз НБА аса биће и она! Обожава Новака Ђоковића, сломила се када јој је указана…

Курир 24.07.2024
Леброн Џејмс неће сам носити америчку заставу на Олимпијским играма. неколико дана пред почетак највећег спортског такмичења саопштено је да ће то чинити са тенисерком Коко Гоф. Њих двоје имаће ту част и привилегију да буду… »

Вести дана »