Povezane vesti
Rusi izvršili strahovit udar: Pogodili zgradu sa 200 stranih plaćenika!
Pravda 24.07.2024
Ruske snage gađale su luke u oblasti grada Izmaila u oblasti Odese i pogodile terminal sa gorivom i skladište sa zalihama, kao i položaje strane vojske, rekao je koordinator ruske organizacije, koja deluje na teritoriji koju kontroliše Kijev Sergej… »
Uspela ofanziva: Gori ukrajinska luka na Dunavu! Dronovi odjekivali, pogođen i rumunski vazdušni prostor! (video)
Pravda 24.07.2024
Ruska vojska rano jutros napala je ukrajinsku luku na Dunavu Izmail. Napad je izvršen dronovima kamikazama Geranj od kojih je jedan uleteo u rumunski vazdušni prostor i eksplodirao u pograničnoj zoni. Meta napada bila je administrativna zgrada u samom… »
Vesti dana »

OTKRIVAMO Požarevac nije jedini: Studenti u blokadi 1. juna održaće proteste u više gradova
Nova pre 11 satijoš 61 povezana

Ministar Stanković: Država će odrediti najvišu cenu udžbenika od nacionalnog interesa
Insajder pre 4 satijoš 14 povezanih

Studenti FTN u blokadi: NNV donelo odluku o asinhronoj nastavi - bez rasprave i uvažavanja studentskih stavova
N1 Info pre 5 satijoš 20 povezanih

Medinski: Nije Umerov zvao mene, već sam ja pozvao njega da se dogovorimo oko mesta i vremena za razmenu memoranduma
Politika pre 35 minutajoš 60 povezanih