Povezane vesti
Džej Lo napunila 55 godina, a izgleda brutalno: Latino zvezda podelila fotku u kupaćem, kakvo telo ima, bruka
Telegraf 24.07.2024
Preporučujemo. Pevačica i glumica Dženifer Lopez danas, 24. jula je napunila 55 godina. Ona je u to ime na svom Instagram profilu okačila fotografiju u belom kupaćem kostimu. "Ovo sam ja... sada (This is me...now)", stoji u opisu što aludira na njen… »
Pala sa tri metra visine i doživela jezivu nezgodu! Sada se skinula, pa pokazala neverovatno telo u 40. godini, sve puca!
Kurir 24.07.2024
Pevačica Jelena Kostov (40) letnje dane provodi sa porodicom u Grčkoj, odakle se redovno oglašava na Instagramu. Ona je sada podelila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i oduševila sve svojom linijom i oblinama. Jelena je pozirala u bazenu u crno… »
Katarina Lazić pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće! Svi ostali šokirani kada su je videli, gde je stomak?
Kurir 24.07.2024
Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić očekuju prvo zajedničko dete. Na društvenim mrežama možemo videti kako par provodi slobodno vreme, a fanovi ih verno prate. Katarina je sada na Instagramu objavila fotografiju sa plaže, a ono što možemo… »
Novi imidž za olimpijsku medalju! Kakva promena Nikole Jokića! Isplivala fotka iz aviona - pogledajte kako izgleda MVP! (foto)…
Kurir 24.07.2024
Srpski košarkaš i MVP NBA lige, Nikola Jokić, krenuo je put Pariza uz drastično promenjen imidž. Jokić će pokušati da stigne do medalje na Olimpijskim igrama, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz aviona pred put u Pariz gde se vidi… »
Vesti dana »

Četvrt veka od petooktobarskih promena 2000. Godine Demonstracije koje su dovele do svrgavanja režima Slobodana Miloševića
Dnevnik pre 41 minutajoš 10 povezanih

(Mapa) žestoki napadi Rusije na Ukrajinu Zbog napetosti na granici Poljska podigla borbene avione
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih