Повезане вести

Џеј Ло напунила 55 година, а изгледа брутално: Латино звезда поделила фотку у купаћем, какво тело има, брука

Џеј Ло напунила 55 година, а изгледа брутално: Латино звезда поделила фотку у купаћем, какво тело има, брука

Телеграф 24.07.2024
Препоручујемо. Певачица и глумица Џенифер Лопез данас, 24. јула је напунила 55 година. Она је у то име на свом Инстаграм профилу окачила фотографију у белом купаћем костиму. "Ово сам ја... сада (Тхис ис ме...нов)", стоји у опису… »
Катарина Лазић показала како изгледа у седмом месецу трудноће! Сви остали шокирани када су је видели, где је стомак?

Катарина Лазић показала како изгледа у седмом месецу трудноће! Сви остали шокирани када су је видели, где је стомак?

Курир 24.07.2024
Дарко Лазић и његова супруга Катарина Лазић очекују прво заједничко дете. На друштвеним мрежама можемо видети како пар проводи слободно време, а фанови их верно прате. Катарина је сада на Инстаграму објавила фотографију са… »
Нови имиџ за олимпијску медаљу! Каква промена Николе Јокића! Испливала фотка из авиона - погледајте како изгледа МВП! (фото)…

Нови имиџ за олимпијску медаљу! Каква промена Николе Јокића! Испливала фотка из авиона - погледајте како изгледа МВП! (фото)…

Курир 24.07.2024
Српски кошаркаш и МВП НБА лиге, Никола Јокић, кренуо је пут Париза уз драстично промењен имиџ. Јокић ће покушати да стигне до медаље на Олимпијским играма, а на друштвеним мрежама појавила се фотографија из авиона пред пут у… »

Вести дана »