Povezane vesti

Džej Lo napunila 55 godina, a izgleda brutalno: Latino zvezda podelila fotku u kupaćem, kakvo telo ima, bruka

Džej Lo napunila 55 godina, a izgleda brutalno: Latino zvezda podelila fotku u kupaćem, kakvo telo ima, bruka

Telegraf 24.07.2024
Preporučujemo. Pevačica i glumica Dženifer Lopez danas, 24. jula je napunila 55 godina. Ona je u to ime na svom Instagram profilu okačila fotografiju u belom kupaćem kostimu. "Ovo sam ja... sada (This is me...now)", stoji u opisu što aludira na njen… »
Pala sa tri metra visine i doživela jezivu nezgodu! Sada se skinula, pa pokazala neverovatno telo u 40. godini, sve puca!

Pala sa tri metra visine i doživela jezivu nezgodu! Sada se skinula, pa pokazala neverovatno telo u 40. godini, sve puca!

Kurir 24.07.2024
Pevačica Jelena Kostov (40) letnje dane provodi sa porodicom u Grčkoj, odakle se redovno oglašava na Instagramu. Ona je sada podelila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i oduševila sve svojom linijom i oblinama. Jelena je pozirala u bazenu u crno… »
Katarina Lazić pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće! Svi ostali šokirani kada su je videli, gde je stomak?

Katarina Lazić pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće! Svi ostali šokirani kada su je videli, gde je stomak?

Kurir 24.07.2024
Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić očekuju prvo zajedničko dete. Na društvenim mrežama možemo videti kako par provodi slobodno vreme, a fanovi ih verno prate. Katarina je sada na Instagramu objavila fotografiju sa plaže, a ono što… »
Novi imidž za olimpijsku medalju! Kakva promena Nikole Jokića! Isplivala fotka iz aviona - pogledajte kako izgleda MVP…

Novi imidž za olimpijsku medalju! Kakva promena Nikole Jokića! Isplivala fotka iz aviona - pogledajte kako izgleda MVP…

Kurir 24.07.2024
Srpski košarkaš i MVP NBA lige, Nikola Jokić, krenuo je put Pariza uz drastično promenjen imidž. Jokić će pokušati da stigne do medalje na Olimpijskim igrama, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz aviona pred put u Pariz gde se vidi… »

Vesti dana »