Повезане вести
"На улазу видим венце": Слађа Делибашић дошла у породичну кућу, па сазнала да јој је мајка умрла: Сломила се на комаде у…
Блиц 24.07.2024
Певачица Слађа Делибашић сломила се на комаде када се присетила своје мајке коју је изгубила када је имала свега 10 година. Она је испричала како је сазнала за мајчину смрт. - Ми смо дошли пред Звечан и ја кажем: "Еј, гледај сад… »
Слађа Делибашић отишла у породичну кућу па сазнала да јој је мајка умрла: Очекивала је на капији, а на улазу је дочекали венци…
Курир 24.07.2024
Певачица Слађа Делибашић сломила се на комаде када се присетила своје мајке коју је изгубила када је имала свега 10 година. Она је испричала како је сазнала за мајчину смрт. - Ми смо дошли пред Звечан и ја кажем: "Еј, гледај сад… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
Ово је образац који је потребно да попуне они који се пријављују за легализацију објекта. Попуњава се у два примерка (фото)
Ало пре 1 сатјош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 26 минутајош 43 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане