Povezane vesti
"Na ulazu vidim vence": Slađa Delibašić došla u porodičnu kuću, pa saznala da joj je majka umrla: Slomila se na komade u…
Blic 24.07.2024
Pevačica Slađa Delibašić slomila se na komade kada se prisetila svoje majke koju je izgubila kada je imala svega 10 godina. Ona je ispričala kako je saznala za majčinu smrt. - Mi smo došli pred Zvečan i ja kažem: "Ej, gledaj sad mama kad nas čeka sa… »
Slađa Delibašić otišla u porodičnu kuću pa saznala da joj je majka umrla: Očekivala je na kapiji, a na ulazu je dočekali venci…
Kurir 24.07.2024
Pevačica Slađa Delibašić slomila se na komade kada se prisetila svoje majke koju je izgubila kada je imala svega 10 godina. Ona je ispričala kako je saznala za majčinu smrt. - Mi smo došli pred Zvečan i ja kažem: "Ej, gledaj sad mama kad nas čeka sa… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 15 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Završeni komemorativni skupovi širom Srbije: Studenti pozvali građane na novi skup 1. novembra
Nova pre 50 minutajoš 54 povezane

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 1 satjoš 113 povezane

Sferopulos poveo Alekseja Nedeljkovića na meč sa Bajernom iz Minhena
Telegraf pre 2 satajoš 41 povezana