Povezane vesti
Nije samo Siner, još jedan vrhunski teniser otkazao učešće u Parizu!
Sportske.net 24.07.2024
Janik Siner je danas sve iznenadio svojom odlukom da odustane od Olimpijskih igara, a njegovim stopama je krenuo i Holger Rune. Razlog je - povreda zgloba. "Zaista mi je žao što neću moći da igram na Olimpijadi. To je nešto što sam nestrpljivo… »
Još jedan „veliki“ otkaz na teniskom turniru u Parizu
Sport klub 24.07.2024
Danski teniser Holger Rune otkazao je učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Šesnaesti igrač sveta ima problem sa povredom zgloba i uz konsultaciju sa lekarskim timom prelomio je da preskoči turnir koji će biti održan na terenima Rolan Garosa… »
Vesti dana »
"Umalo sam umro u prvom poluvremenu": Jokić progovorio o zdravstvenim problemima i lekovima
Mondo pre 52 minutajoš 11 povezanih
"Oboren je rekord!" Vučić prisustvovao ispraćaju prvog leta "Er Srbije" u Šangaj: "Ove godine prevezeno 4,4 miliona ljudi"
Blic pre 10 satijoš 7 povezanih
Pred današnju šetnju i blokadu raskrsnice, kragujevački srednjoškolci okupljaju se na Đačkom trgu
Glas Šumadije pre 46 minutajoš 1 povezana
Važan sastanak danas u zgradi Predsedništva: Predsednik Vučić razgovara sa zamenikom američkog državnog sekretara za upravljanje i resurse Ričardom Vermom
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Stanovnici ulice Mirka Milojkovića: Sve krater do kratera, kao da smo na Mescu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 28 minutajoš 1 povezana