Повезане вести

Камала Харис: Спремна сам за дебату са Трампом

Вести онлине 25.07.2024
Потпредседница Сједињених Америчких Држава Камала Харис изјавила је данас да је спремна за дебату са Доналдом Трампом и оптужила свог републиканског противника да покушава да одустане од раније заказаног сучељавања у… »
Камала Харис: Спремна сам

Камала Харис: Спремна сам

Б92 25.07.2024
Потпредседница Сједињених Америчких Држава Камала Харис изјавила је данас да је спремна за дебату са Доналдом Трампом и оптужила свог републиканског противника да покушава да одустане од раније заказаног сучељавања у… »

Телеграф 25.07.2024
Трамп је у уторак рекао да је вољан да учествује у дебати са Харис више пута, али је сугерисао да жели да друга медијска кућа, а не АБЦ Невс, буде домаћин следећег дуела. Потпредседница Сједињених Америчких Држава Камала Харис… »
Трамп вољан да се суочи у дебати са Камалом Харис: "Спреман сам да то учиним више пута"

Трамп вољан да се суочи у дебати са Камалом Харис: "Спреман сам да то учиним више пута"

Телеграф 25.07.2024
Трамп је, међутим, истакао да је за председничку трку веома важно учествовати на дебатама. Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је да је вољан да се суочи у дебати са потпредседницом Камалом Харис више него једанпут… »
Спрема се опаки окршај: Трамп вољан да се суочи са Камалом Харис: Заказана дебата

Спрема се опаки окршај: Трамп вољан да се суочи са Камалом Харис: Заказана дебата

Блиц 24.07.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је да је вољан да се суочи у дебати са потпредседницом Камалом Харис више него једанпут. Наредна дебата, која је заказана за 10. септембар, траба да буде одржана у студију Еј-Би-Си њуза… »

Вести дана »