Povezane vesti
Kamala Haris: Spremna sam
B92 25.07.2024
Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris izjavila je danas da je spremna za debatu sa Donaldom Trampom i optužila svog republikanskog protivnika da pokušava da odustane od ranije zakazanog sučeljavanja u septembru. "Spremna sam za debatu… »
Kamala Haris: Spremna sam za debatu sa Trampom
Telegraf 25.07.2024
Tramp je u utorak rekao da je voljan da učestvuje u debati sa Haris više puta, ali je sugerisao da želi da druga medijska kuća, a ne ABC News, bude domaćin sledećeg duela. Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris izjavila je danas da je… »
Tramp voljan da se suoči u debati sa Kamalom Haris: "Spreman sam da to učinim više puta"
Telegraf 25.07.2024
Tramp je, međutim, istakao da je za predsedničku trku veoma važno učestvovati na debatama. Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je voljan da se suoči u debati sa potpredsednicom Kamalom Haris više nego jedanput. Naredna debata, koja je… »
Sprema se opaki okršaj: Tramp voljan da se suoči sa Kamalom Haris: Zakazana debata
Blic 24.07.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je voljan da se suoči u debati sa potpredsednicom Kamalom Haris više nego jedanput. Naredna debata, koja je zakazana za 10. septembar, traba da bude održana u studiju Ej-Bi-Si njuza (ABC News), preneo je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Potpis za izbore dao čovek od 102 godine, ogromni redovi pred studentskim štandovima, ponestaje papira: “Nema više pumpaj, dinstaj, sad je štampaj”
Nova pre 19 minutajoš 54 povezane
Uklonjena bomba iz Drugog svetskog rata sa gradilišta u Beogradu na vodi, transportovana na Pasuljanske livade
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih
UŽIVO Izbori na Kosovu i Metohiji, najveća izlaznost ubedljivo u srpskim sredinama
Sputnik pre 54 minutajoš 46 povezanih