Povezane vesti
Srušio se ruski vojni helikopter, nema preživelih: Oglasilo se ministarstvo i otkrili uzrok pada
Kurir 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se u Kaluškoj oblasti jugozapadno od Moskve. Agencija Interfaks prenela je navode Ministarstva odbrane Rusije da je stradalo celokupna posada letelice. Iz ministarstva je saopšteno da je uzrok pada po svemu sudeći… »
Srušio se ruski vojni helikopter u ruskoj Kaluškoj oblasti, posada poginula
Politika 25.07.2024
MOSKVA – Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se jutros tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti, a posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U regionu Kaluge, helikopter se srušio u nenaseljenom području. Preliminarni uzrok pada… »
Srušio se ruski vojni helikopter u Kaluškoj oblasti, posada poginula
N1 Info 25.07.2024
Podeli : Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se jutros tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti, a posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. „U regionu Kaluge, helikopter se srušio u nenaseljenom području. Preliminarni uzrok pada… »
U Rusiji se srušio se vojni helikopter: Posada poginula
Danas 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se u oblasti Kaluga, na jugozapadu zemlje, a posada je poginula, javile su danas novinske agencije pozivajući se na Ministarstvo odbrane. „Helikopter Mi-28 srušio se u oblasti Kaluga… Letelica je pala u… »
U Rusiji se srušio se vojni helikopter Mi-28, posada poginula
Novi magazin 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se u oblasti Kaluga, na jugozapadu zemlje, a posada je poginula, javile su danas novinske agencije pozivajući se na Ministarstvo odbrane. "Helikopter Mi-28 srušio se u oblasti Kaluga... Letelica je pala u… »
Insajder 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se u četvrtak 25. jula tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti, a posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. 'U regionu Kaluge, helikopter se srušio u nenaseljenom području. Preliminarni uzrok… »
Srušio se ruski vojni helikopter: Poginula cela posada, hitno se oglasilo ministarstvo odbrane
Blic 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se jutros tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti, a posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U regionu Kaluge, helikopter se srušio u nenaseljenom području. Preliminarni uzrok pada letelice je… »
Euronews 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se jutros tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti, a posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U regionu Kaluge, helikopter se srušio u nenaseljenom području. Preliminarni uzrok pada letelice je… »
Srušio se ruski vojni helikopter: Svi su mrtvi
B92 25.07.2024
Katastrofa Srušio se ruski vojni helikopter u ruskoj Kaluškoj oblasti, nema preživelih
Dnevnik 25.07.2024
Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se jutros tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti. Nema preživelih, posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U regionu Kaluge, helikopter se srušio u nenaseljenom području. Preliminarni uzrok… »
Srušio se ruski vojni helikopter u Kaluškoj oblasti, posada poginula
Telegraf 25.07.2024
Komisija Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije radi na mestu pada helikoptera. Ruski vojni helikopter Mi-28 srušio se jutros tokom redovnog leta u Kaluškoj oblasti, a posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U regionu Kaluge… »
Vesti dana »
AP: Demonstranti u Srbiji nastavili da vrše pritisak na populističku vlast
Beta pre 23 minutajoš 104 povezane