Повезане вести
Срушио се руски војни хеликоптер, нема преживелих: Огласило се министарство и открили узрок пада
Курир 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се у Калушкој области југозападно од Москве. Агенција Интерфакс пренела је наводе Министарства одбране Русије да је страдало целокупна посада летелице. Из министарства је саопштено да је узрок… »
Срушио се руски војни хеликоптер у руској Калушкој области, посада погинула
Политика 25.07.2024
МОСКВА – Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се јутрос током редовног лета у Калушкој области, а посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. "У региону Калуге, хеликоптер се срушио у ненасељеном подручју… »
У Русији се срушио се војни хеликоптер: Посада погинула
Данас 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се у области Калуга, на југозападу земље, а посада је погинула, јавиле су данас новинске агенције позивајући се на Министарство одбране. „Хеликоптер Ми-28 срушио се у области Калуга… Летелица… »
Срушио се руски војни хеликоптер у Калушкој области, посада погинула
Н1 Инфо 25.07.2024
Подели : Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се јутрос током редовног лета у Калушкој области, а посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. „У региону Калуге, хеликоптер се срушио у ненасељеном подручју… »
У Русији се срушио се војни хеликоптер Ми-28, посада погинула
Нови магазин 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се у области Калуга, на југозападу земље, а посада је погинула, јавиле су данас новинске агенције позивајући се на Министарство одбране. "Хеликоптер Ми-28 срушио се у области Калуга… »
Инсајдер 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се у четвртак 25. јула током редовног лета у Калушкој области, а посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. 'У региону Калуге, хеликоптер се срушио у ненасељеном подручју… »
Срушио се руски војни хеликоптер: Погинула цела посада, хитно се огласило министарство одбране
Блиц 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се јутрос током редовног лета у Калушкој области, а посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. "У региону Калуге, хеликоптер се срушио у ненасељеном подручју. Прелиминарни… »
Еуроневс 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се јутрос током редовног лета у Калушкој области, а посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. "У региону Калуге, хеликоптер се срушио у ненасељеном подручју. Прелиминарни… »
Катастрофа Срушио се руски војни хеликоптер у руској Калушкој области, нема преживелих
Дневник 25.07.2024
Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се јутрос током редовног лета у Калушкој области. Нема преживелих, посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. "У региону Калуге, хеликоптер се срушио у ненасељеном подручју… »
Срушио се руски војни хеликоптер: Сви су мртви
Б92 25.07.2024
Срушио се руски војни хеликоптер у Калушкој области, посада погинула
Телеграф 25.07.2024
Комисија Ваздушно-космичких снага Русије ради на месту пада хеликоптера. Руски војни хеликоптер Ми-28 срушио се јутрос током редовног лета у Калушкој области, а посада је погинула, саопштило је руско Министарство одбране. "У… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 30 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 4 сатијош 1 повезана