Povezane vesti

Sveštenik Subotić: Neka velike zemlje kopaju litijum kod sebe, mi ćemo sačekati njihovo iskustvo

Sveštenik Subotić: Neka velike zemlje kopaju litijum kod sebe, mi ćemo sačekati njihovo iskustvo

Danas 25.07.2024
Upravnik Misionarskog odeljenja Arhiepiskopije beogradsko-krlovačke sveštenik Oliver Subotić izneo je lični stav da aktuelni predlog iskopavanja litijuma u dolini Jadra ne može izdržati temeljnu kritiku. „Jednostavno govoreći, na osnovu svega… »

Nova 25.07.2024
: Upravnik Misionarskog odeljenja Arhiepiskopije beogradsko-krlovačke sveštenik Oliver Subotić izneo je lični stav da aktuelni predlog iskopavanja litijuma u dolini Jadra ne može izdržati temeljnu kritiku. „Jednostavno govoreći, na osnovu svega… »
„Avanturizam sa potencijalno nesagledivim posledicama“: Sveštenik SPC o projektu Jadar

„Avanturizam sa potencijalno nesagledivim posledicama“: Sveštenik SPC o projektu Jadar

Luftika 25.07.2024
Sveštenik i upravnik Misionarskog odeljenja Arhiepiskopije beogradske-karlovačke Oliver Subotić ocenio je u autorskom tekstu za Politiku da litijum neće pobeći iz doline Jadra. Kako je naveo, litijum će „strpljivo čekati podno Cera sve dok… »
Sveštenik SPC o projektu Jadar: Čist avanturizam koji može imati nesagledive posledice

Sveštenik SPC o projektu Jadar: Čist avanturizam koji može imati nesagledive posledice

N1 Info 25.07.2024
Podeli : Sveštenik i upravnik Misionarskog odeljenja Arhiepiskopije beogradske-karlovačke Oliver Subotić ocenio je u autorskom tekstu za Politiku da litijum neće pobeći iz doline Jadra i "strpljivo će čekati podno Cera" sve dok tehnologija njegovog… »

Radio 021 25.07.2024
Sveštenik i upravnik Misionarskog odeljenja Arhiepiskopije beogradske-karlovačke Oliver Subotić ocenio je u autorskom tekstu za Politiku da litijum neće pobeći iz doline Jadra. Kako je naveo, litijum će "strpljivo čekati podno Cera sve dok… »

Nedeljnik 25.07.2024
Sveštenik i upravnik Misionarskog odeljenja Arhiepiskopije beogradske-karlovačke Oliver Subotić ocenio je u autorskom tekstu za Politiku da litijum neće pobeći iz doline Jadra i „strpljivo će čekati podno Cera“ sve dok tehnologija njegovog… »

Vesti dana »