Povezane vesti
Elita 7 - Narod pita: Milena Kačavenda otkrila sve detalje o pokojnom vereniku! (VIDEO)
Svet plus 25.07.2024
Milena Kačevenda, gostujući u emisiji "ELITA 7-Narod pita", gde je iznela sve detalje o "pokojnom" vereniku. U ELITI 7, Milena Kačavenda bila je na stubu srama, jer je govorila o ljubavi koja nije ni postojala, a sada je u emisiji uživo ispričala šta… »
"Čekala sam da nekog navučem, bilo je lako naći žrtvu": Milena Kačavenda otkrila sve o "pokojnom vereniku": "Pobedila sam"
Blic 25.07.2024
Bivša rijaliti učesnica Milena Kačavenda, konačeno je progovorila o pokojnom vereniku. Naime, voditeljka Ana Radulović je upitala Milenu Kačavendu o njenom pokojnom vereniku, na šta je Milena odgovorila kao iz topa. - To je fešta. Ja sam čekala da tog… »
Milena Kačavenda otkrila sve o pokojnom vereniku: To je nameštena priča! Šuška se da ova devojka stoji iza svega
Kurir 25.07.2024
Bivša rijaliti učesnica Milena Kačavenda, konačeno je progovorila o pokojnom vereniku. Naime, voditeljka Ana Radulović je upitala Milenu Kačavendu o njenom pokojnom vereniku, na šta je Milena odgovorila kao iz topa. - To je fešta. Ja sam čekala da tog… »
Vesti dana »

Ovo će Tramp reći Putinu Predsednik SAD otkrio plan za okončanje rata u Ukrajini obostrani ustupci neminovni
Dnevnik pre 1 satjoš 97 povezanih

Novi napadi izraelske vojske na civile oko punktova za distribuciju pomoći u Pojasu Gaze
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 5 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 92 povezane

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 7 satijoš 28 povezanih