Povezane vesti
Dodik: Saracin mi je rekao da zna da će Republika Srpska jednog dana biti nezavisna
Politika 25.07.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da stranci znaju da će Republika Srpska biti nezavisna država i ističe da mu je to rekao i specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan Manuel Saracin. "Saracin mi je na sastanku veoma ozbiljno… »
"Saracin mi je rekao da će RS jednog dana biti nezavisna": Dodik naveo šta mu je još poručio specijalni izaslanik nemačke vlade…
Kurir 25.07.2024
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je za ATV da mu je Manuel Saracin, specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan, rekao da zna da će RS jednog dana biti nezavisna. Navodi se da je Dodik kazao da stranci razmišljaju o tome da će… »
Dodik: Saracin mi je rekao da zna da će Republika Srpska jednog dana biti nezavisna
Sputnik 25.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da stranci znaju da će Republika Srpska biti nezavisna država i ističe da mu je to rekao i specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan Manuel Saracin. "Saracin mi je na sastanku veoma ozbiljno rekao da zna… »
B92 25.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da stranci znaju da će Republika Srpska biti nezavisna država i ističe da mu je to rekao i specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan Manuel Saracin. "Saracin mi je na sastanku veoma ozbiljno rekao da zna… »
Vesti dana »
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
Koliko i kome duguje Srbija: Izveštaj Vlade u Skupštini, Novi Sad i Vojvodina na drugom i trećem mestu
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana
Od Lava na Lionu do gazele na "Gazeli": Reakcije na novi spomenik na Terazijama preplavile društvene mreže (foto)
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Najveća senzacija na Vimbldonu, ispao 5. teniser sveta posle drame!
Telegraf pre 18 minutajoš 33 povezane
Oluje tutnje Srbijom! Evo gde pucaju gromovi, sledi potop: Temperatura i dalje 40 stepeni
Telegraf pre 8 minutajoš 74 povezane