Povezane vesti
Dodik: Saracin mi je rekao da zna da će Republika Srpska jednog dana biti nezavisna
Politika 25.07.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da stranci znaju da će Republika Srpska biti nezavisna država i ističe da mu je to rekao i specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan Manuel Saracin. "Saracin mi je na sastanku veoma… »
"Saracin mi je rekao da će RS jednog dana biti nezavisna": Dodik naveo šta mu je još poručio specijalni izaslanik nemačke…
Kurir 25.07.2024
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je za ATV da mu je Manuel Saracin, specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan, rekao da zna da će RS jednog dana biti nezavisna. Navodi se da je Dodik kazao da stranci razmišljaju o tome da će… »
Dodik: Saracin mi je rekao da zna da će Republika Srpska jednog dana biti nezavisna
Sputnik 25.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da stranci znaju da će Republika Srpska biti nezavisna država i ističe da mu je to rekao i specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan Manuel Saracin. "Saracin mi je na sastanku veoma ozbiljno rekao da… »
B92 25.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da stranci znaju da će Republika Srpska biti nezavisna država i ističe da mu je to rekao i specijalni izaslanik nemačke vlade za Balkan Manuel Saracin. "Saracin mi je na sastanku veoma ozbiljno rekao da… »
Vesti dana »
"Imam kod kuće dete od godinu dana, kažite joj da je volim": Ove reči odzvanjale su ispod ruševina na Železničkoj stanici Novi Sad: "Noga i ruke su joj bile potpuno smrskane"
Blic pre 7 minutajoš 107 povezanih
Turkulov: Stanje troje povređenih u Novom Sadu i dalje veoma teško
Politika pre 49 minutajoš 36 povezanih
"Zaštićenih neće: Biti!" Oglasila se Ana Brnabić povodom tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad: Morate pustiti institucije da rade svoj posao
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Lazović o privedenim aktivistima ZLF: Naš pravni tim sprečio da budu zadržani u policiji
NIN pre 1 minutjoš 13 povezanih