Повезане вести
Додик: Сарацин ми је рекао да зна да ће Република Српска једног дана бити независна
Политика 25.07.2024
БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик каже да странци знају да ће Република Српска бити независна држава и истиче да му је то рекао и специјални изасланик немачке владе за Балкан Мануел Сарацин. "Сарацин ми је на… »
"Сарацин ми је рекао да ће РС једног дана бити независна": Додик навео шта му је још поручио специјални изасланик немачке владе…
Курир 25.07.2024
Милорад Додик, председник Републике Српске, изјавио је за АТВ да му је Мануел Сарацин, специјални изасланик немачке владе за Балкан, рекао да зна да ће РС једног дана бити независна. Наводи се да је Додик казао да странци… »
Додик: Сарацин ми је рекао да зна да ц́е Република Српска једног дана бити независна
Спутник 25.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик каже да странци знају да ц́е Република Српска бити независна држава и истиче да му је то рекао и специјални изасланик немачке владе за Балкан Мануел Сарацин. "Сарацин ми је на састанку… »
Додик: Сарацин ми је рекао да зна да ће Република Српска једног дана бити независна
Б92 25.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик каже да странци знају да ће Република Српска бити независна држава и истиче да му је то рекао и специјални изасланик немачке владе за Балкан Мануел Сарацин. "Сарацин ми је на састанку… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 29 минутајош 31 повезана
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдала једна особа, више особа спасено
Еуроневс пре 1 сатјош 27 повезаних
Уживо пала још једна неосвојива тврђава: Пут за Запорожје је широм отворен, језив број мртвих!
Ало пре 39 минутајош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку
Бета пре 4 минутајош 18 повезаних