Povezane vesti
"Rekli su da mojoj ženi nije ništa, umrla je za 3 sata": Potresna ispovest Zorana koji je prijavio ginekologe iz Kragujevca…
Blic 25.07.2024
"Jaukala je, molila za malo vode, krvarila je jako, ali niko nije reagovao. Hteli su da je operišu tek dva dana kasnije posle praznika. Čak su doveli i psihijatra. Doveo sam je u bolnicu u 6 ujutru, umrla je u 10.30". Ovako za "Blic" započinje svoju… »
„Jaukala je, molila za malo vode ali niko nije reagovao“: Potresna ispovest Zorana, čija je trudna supruga preminula u…
Nova 25.07.2024
: "Jaukala je, molila za malo vode, krvarila je jako, ali niko nije reagovao. Hteli su da je operišu tek dva dana kasnije posle praznika. Čak su doveli i psihijatra. Doveo sam je u bolnicu u 6 ujutru, umrla je u 10.30". Ovako za „Blic“ započinje… »
Vesti dana »
FOTO Svi gledali u nju, a ona se poklonila Đokoviću: Bila simbol generacije i najlepša teniserka, sada očarala na oproštaju Del Potra
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Đaci ispred Jovine gimnazije: Ovo je javni čas za odbranu dostojanstva
N1 Info pre 41 minutajoš 14 povezanih
Studenti danas blokiraju Filološki, Filozofski i Prirodno-matematički fakultet
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
"Bezuslovno" pomilovanje Hantera Bajdena: Afere, osuđujuće presude, pa oslobađanje od svake odgovornosti
NIN pre 35 minutajoš 32 povezane
Dušan Milanović pušten iz pritvora; KFOR: Priština tražila, nismo dozvolili slanje KBS na sever
RTS pre 6 minutajoš 30 povezanih