Повезане вести
Новак Ђоковић на конференцији уочи олимпијских Игара Ово је олимпијски Ролан Гарос; Први ривал Метју Ебден, евентуално други…
Дневник 25.07.2024
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић обратио се на конференцији за медије Олимпијског тима Србије пред почетак Игара сутра у Паризу. Мотивисан је Ноле да дође до друге медаље на Играма после оне бронзе у Пекингу и сви се… »
Божидар Маљковић на конференцији за медије подсетио да је Србија у Токију освојила девет медаља: Долазимо у Париз са великим…
Дневник 25.07.2024
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је данас да Олимпијски тим Србије долази са великим амбицијама и да очекује да Олимпијски тим Србије увећа број медаља у односу на Токио. Конференцију је отворила… »
Ђоковић, Бошковић и Јакшић најавили напад на злато, моћне поруке српских олимпијаца
Нова 25.07.2024
: Чланови олимпијског тима Србије су на званичној конференцији пред почетак Игара у Паризу најавили велике успехе. Поред првог човека комитета Божидара Маљковича, говорили су и Никола Јакшић, капитен ватерполо селекције Србије… »
Маљковић: Желимо више од девет медаља
Спортски журнал 25.07.2024
Председник ОКС подсетио да се такмичи 112 спортиста у тиму Србије. Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је данас да Олимпијски тим Србије долази са великим амбицијама и да очекује да Олимпијски тим… »
“Дошле смо по оно што нам недостаје – злато на Играма”
Тијана Бошковић рекла да је у тиму одлична атмосфера. Репрезентативка Србије у одбојци Тијана Бошковић изјавила је данас да јој је част што ће трећи пут учествовати на Олимпијским играма. - Част ми је што могу да представљам… »
Божидар Маљковић: У Токију смо освојили девет медаља, желимо бар једну више у Паризу
Вечерње новости 25.07.2024
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је данас да српски репрезентативци на Олимпијским играма у Паризу освоје бар једну медаљу више него у Токију пре три године, када су освојили девет. ФОТО… »
''Надам се да ћу обрадовати нацију!'' Моћне речи Новака Ђоковића пред почетак Олимпијских игара
Вечерње новости 25.07.2024
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић обратио се на конференцији за медије Олимпијског тима Србије пред почетак Игара сутра у Паризу. ФОТО: Тањуг/АП - Велика је част што сам део ОИ тима Србије опет. Пети пут у каријери. Прве ОИ… »
Ђоковић: Част ми је што сам овде, са Надалом спектакл као некада
Еуроневс 25.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић се обратио медијима зајендо са осталим члановима Олимпијског тима Србије. Српски такмичарси су одржали конференцију за медије пред почетак Олимпијских игара, а на њој се нашао и Новак Ђоковић. "Пети… »
Новак проговорио о пензији: Ђоковић открио зашто није у Олимпијском селу, па се дотакао Надала!
Хот спорт 25.07.2024
Новак је на конференцији дао одговоре на занимљива питањ Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одржао је конференцију за медије пред почетак Олимпијских игара у Паризу, где је поделио своје мисли о припремама за такмичење… »
Бошковић: Циљ на ОИ златна медаља
Спорт клуб 25.07.2024
Репрезентативка Србије у одбојци Тијана Бошковић изјавила је да јој је част што ће трећи пут наступити на Олимпијским играма. „Част ми је што могу да представљам Србију трећи пут на Олимпијским играма па се надам да ћемо бити… »
Јакшић: И поред два злата још сам гладан успеха
Иако је дошло до смене генерација у ватерполу, Орлови стреме злату. Капитен ватерполо репрезентације Србије Никола Јакшић изјавио је данас да ће екипа дати све од себе на Олимпијским играма у Паризу како би обрадовала навијаче у… »
Бошковић: "Осећам се као у Рију"
Б92 25.07.2024
Репрезентативка Србије у одбојци Тијана Бошковић изјавила је да јој је част што ће трећи пут наступити на ОИ. "Част ми је што могу да представљам Србију трећи пут на Олимпијским играма па се надам да ћемо бити здрави и да ћемо… »
Јакшић: "Нисмо дошли да одбранимо него да освојимо злато"
Б92 25.07.2024
Капитен ватерполо репрезентације Србије Никола Јакшић изјавио је да ће екипа дати све од себе на Олимпијским играма у Паризу како би обрадовала навијаче у Србији. Јакшић је на конференцији за медије поручио да се ништа није… »
Ђоковић о злату, Надалу, селу и отписивању; Јакшић верује у ватерполисте; Бошковић: "Покушаћемо" ВИДЕО
Б92 25.07.2024
Олимпијски тим Србије одржао је прес-конференцију у Паризу пред почетак Олимпијских игара 2024. Из Париза су се се јавности обраћатили чланови Олимпијског тима Србије, које чекају тешки изазови с најбољим спортистима планете… »
Ђоковић: Привилегија је представљати Србију на Играма, надам се медаљи
Политика 25.07.2024
ПАРИЗ - Част ми је што сам део Олимпијског тима Србије. Пети пут сам овде, први пут сам био у Пекингу и освојио бронзу, једину медаљу. Олимпијске игре су најзначајнији догађај у историји спорта и сви ми добро знамо каква је… »
Тијана Бошковић, Никола Јакшић и Новак Ђоковић обратили се пред почетак Олимпијских игара у име српских спортиста: Даћемо све…
Данас 25.07.2024
Олимпијски тим Србије обратио се јавности на прес конференцији, на којој су учествовали председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, генерални секретар ОКС Ђорђе Вишацки, тенисер Новак Ђоковић, ватерполиста Никола… »
Маљковић: У Токију смо освојили девет медаља, желимо бар једну више у Паризу
Радио сто плус 25.07.2024
“Припремљени смо да остваримо добре резултате. У Токију смо освојили девет медаља, овде желимо бар једну више. Хоћемо и 11 медаља и ја ћу бити задовољан ако остваримо тако велики успех”, рекао је Маљковић у Паризу на… »
Новаче, због чега ниси у Олимпијском селу?! Ђоковић одговорио на питање које многе занима - открио је прави разлог!
Курир 25.07.2024
Најбољи српски у историји овог спорта, Новак Ђоковић, обратио се новинарима у Паризу на конференцији за медије пред почетак Олимпијских игара. Говорио је Ноле о разним темама, одговарао је на бројна питања новинара, а у једном… »
Ђоковић открио позадину одлуке пред ОИ која је све изненадила
Б92 25.07.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је говорио на конференцији за медије у Паризу и открио зашто је одлучио да не борави у Олимпијском селу. Многе је изненадило то што је Ђоковић донео одлуку да у Паризу не буде у Олимпијском… »
Ватерполисти иду по "златни" хет-трик, Јакшић верује у шампионски менталитет!
Спортске.нет 25.07.2024
Ватерполо репрезентација Србије дошла је у Париз као двоструки узастопни шампион из Рија и Токија, "делфини" сада не спадају међу главне фаворите, али верују да могу до хет-трика. Капитен репрезентације Србије Никола Јакшић… »
Маљковић: Србија је спремна да засија у Паризу!"
Спортске.нет 25.07.2024
Олимпијски тим Србије стигао је у Париз где ће сутра званично бити отворене Олимпијске игре. Председник Олимпијског комитета наше земље Божидар Маљковић је на конферецији за медије пред старт такмичења истакао да је Србија… »
Ђоковић открио због чега се одлучио да не буде у Олимпијском селу: "Посетићу га, али сам решио да не одседам"
Телеграф 25.07.2024
Српски тенисер каже да је фокус на турниру. Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић говорио је опширно на конференцији за медије пред почетак Олимпијских игара у Паризу, а између осталог дотакао се теме боравка у Олимпијском селу… »
Моћне речи Новака Ђоковића пред почетак ОИ: "Привилегија је и одговорност носити грб и име Србије на грудима"
Телеграф 25.07.2024
Мотивисан је Ноле да узме медаљу за нашу земљу. Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић обратио се на конференцији за медије Олимпијског тима Србије пред почетак Игара сутра у Паризу. Мотивисан је Ноле да дође до друге медаље… »
Вести дана »
Студенти ФТН Чачак кренули пешке за Нови Сад на комеморативни скуп
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 32 повезане
У Пожаревцу, Краљеву и Врању окупљања грађана против блокада, придружили им се премијер Мацут и министри (ВИДЕО)
Еуроневс пре 1 сатјош 35 повезаних
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 28 минутајош 57 повезаних
Међедовић остао без последњег мастерса у сезони: Српски тенисер поражен у полуфиналу квалификација у Паризу
Курир пре 58 минутајош 33 повезане