Povezane vesti
Novak Đoković na konferenciji uoči olimpijskih Igara Ovo je olimpijski Rolan Garos; Prvi rival Metju Ebden, eventualno drugi…
Dnevnik 25.07.2024
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković obratio se na konferenciji za medije Olimpijskog tima Srbije pred početak Igara sutra u Parizu. Motivisan je Nole da dođe do druge medalje na Igrama posle one bronze u Pekingu i svi se nadamo da će ona biti… »
Božidar Maljković na konferenciji za medije podsetio da je Srbija u Tokiju osvojila devet medalja: Dolazimo u Pariz sa…
Dnevnik 25.07.2024
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je danas da Olimpijski tim Srbije dolazi sa velikim ambicijama i da očekuje da Olimpijski tim Srbije uveća broj medalja u odnosu na Tokio. Konferenciju je otvorila Sonja Vasić, šef… »
Đoković, Bošković i Jakšić najavili napad na zlato, moćne poruke srpskih olimpijaca
Nova 25.07.2024
: Članovi olimpijskog tima Srbije su na zvaničnoj konferenciji pred početak Igara u Parizu najavili velike uspehe. Pored prvog čoveka komiteta Božidara Maljkoviča, govorili su i Nikola Jakšić, kapiten vaterpolo selekcije Srbije, Tijana Boškovič… »
“Došle smo po ono što nam nedostaje – zlato na Igrama”
Sportski žurnal 25.07.2024
Tijana Bošković rekla da je u timu odlična atmosfera. Reprezentativka Srbije u odbojci Tijana Bošković izjavila je danas da joj je čast što će treći put učestvovati na Olimpijskim igrama. - Čast mi je što mogu da predstavljam Srbiju treći put… »
Maljković: Želimo više od devet medalja
Predsednik OKS podsetio da se takmiči 112 sportista u timu Srbije. Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je danas da Olimpijski tim Srbije dolazi sa velikim ambicijama i da očekuje da Olimpijski tim Srbije uveća broj… »
''Nadam se da ću obradovati naciju!'' Moćne reči Novaka Đokovića pred početak Olimpijskih igara
Večernje novosti 25.07.2024
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković obratio se na konferenciji za medije Olimpijskog tima Srbije pred početak Igara sutra u Parizu. FOTO: Tanjug/AP - Velika je čast što sam deo OI tima Srbije opet. Peti put u karijeri. Prve OI su bile u Pekingu… »
Božidar Maljković: U Tokiju smo osvojili devet medalja, želimo bar jednu više u Parizu
Večernje novosti 25.07.2024
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je danas da srpski reprezentativci na Olimpijskim igrama u Parizu osvoje bar jednu medalju više nego u Tokiju pre tri godine, kada su osvojili devet. FOTO: Tanjug/AP "Pripremljeni smo da… »
Đoković: Čast mi je što sam ovde, sa Nadalom spektakl kao nekada
Euronews 25.07.2024
Srpski teniser Novak Đoković se obratio medijima zajendo sa ostalim članovima Olimpijskog tima Srbije. Srpski takmičarsi su održali konferenciju za medije pred početak Olimpijskih igara, a na njoj se našao i Novak Đoković. "Peti put sam ovde i… »
Novak progovorio o penziji: Đoković otkrio zašto nije u Olimpijskom selu, pa se dotakao Nadala!
Hot sport 25.07.2024
Novak je na konferenciji dao odgovore na zanimljiva pitanj Najbolji srpski teniser Novak Đoković održao je konferenciju za medije pred početak Olimpijskih igara u Parizu, gde je podelio svoje misli o pripremama za takmičenje, uključujući i odluku… »
Đoković o zlatu, Nadalu, selu i otpisivanju; Jakšić veruje u vaterpoliste; Bošković: "Pokušaćemo" VIDEO
B92 25.07.2024
Olimpijski tim Srbije održao je pres-konferenciju u Parizu pred početak Olimpijskih igara 2024. Iz Pariza su se se javnosti obraćatili članovi Olimpijskog tima Srbije, koje čekaju teški izazovi s najboljim sportistima planete. Učesnici konferencije… »
Jakšić: "Nismo došli da odbranimo nego da osvojimo zlato"
B92 25.07.2024
Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić izjavio je da će ekipa dati sve od sebe na Olimpijskim igrama u Parizu kako bi obradovala navijače u Srbiji. Jakšić je na konferenciji za medije poručio da se ništa nije promenilo u ekipi, iako… »
Bošković: "Osećam se kao u Riju"
B92 25.07.2024
Reprezentativka Srbije u odbojci Tijana Bošković izjavila je da joj je čast što će treći put nastupiti na OI. "Čast mi je što mogu da predstavljam Srbiju treći put na Olimpijskim igrama pa se nadam da ćemo biti zdravi i da ćemo ostvariti… »
Jakšić: I pored dva zlata još sam gladan uspeha
Iako je došlo do smene generacija u vaterpolu, Orlovi streme zlatu. Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić izjavio je danas da će ekipa dati sve od sebe na Olimpijskim igrama u Parizu kako bi obradovala navijače u Srbiji. Jakšić je… »
Bošković: Cilj na OI zlatna medalja
Sport klub 25.07.2024
Reprezentativka Srbije u odbojci Tijana Bošković izjavila je da joj je čast što će treći put nastupiti na Olimpijskim igrama. „Čast mi je što mogu da predstavljam Srbiju treći put na Olimpijskim igrama pa se nadam da ćemo biti zdravi i da… »
Đoković: Privilegija je predstavljati Srbiju na Igrama, nadam se medalji
Politika 25.07.2024
PARIZ - Čast mi je što sam deo Olimpijskog tima Srbije. Peti put sam ovde, prvi put sam bio u Pekingu i osvojio bronzu, jedinu medalju. Olimpijske igre su najznačajniji događaj u istoriji sporta i svi mi dobro znamo kakva je privilegija i odgovornost… »
Tijana Bošković, Nikola Jakšić i Novak Đoković obratili se pred početak Olimpijskih igara u ime srpskih sportista…
Danas 25.07.2024
Olimpijski tim Srbije obratio se javnosti na pres konferenciji, na kojoj su učestvovali predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, generalni sekretar OKS Đorđe Višacki, teniser Novak Đoković, vaterpolista Nikola Jakšić… »
Maljković: Srbija je spremna da zasija u Parizu!"
Sportske.net 25.07.2024
Olimpijski tim Srbije stigao je u Pariz gde će sutra zvanično biti otvorene Olimpijske igre. Predsednik Olimpijskog komiteta naše zemlje Božidar Maljković je na konfereciji za medije pred start takmičenja istakao da je Srbija srepmna da napravi… »
Vaterpolisti idu po "zlatni" het-trik, Jakšić veruje u šampionski mentalitet!
Sportske.net 25.07.2024
Vaterpolo reprezentacija Srbije došla je u Pariz kao dvostruki uzastopni šampion iz Rija i Tokija, "delfini" sada ne spadaju među glavne favorite, ali veruju da mogu do het-trika. Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Jakšić veruje da su on i… »
Đoković otkrio pozadinu odluke pred OI koja je sve iznenadila
B92 25.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je govorio na konferenciji za medije u Parizu i otkrio zašto je odlučio da ne boravi u Olimpijskom selu. Mnoge je iznenadilo to što je Đoković doneo odluku da u Parizu ne bude u Olimpijskom selu, već da ima… »
Novače, zbog čega nisi u Olimpijskom selu?! Đoković odgovorio na pitanje koje mnoge zanima - otkrio je pravi razlog!
Kurir 25.07.2024
Najbolji srpski u istoriji ovog sporta, Novak Đoković, obratio se novinarima u Parizu na konferenciji za medije pred početak Olimpijskih igara. Govorio je Nole o raznim temama, odgovarao je na brojna pitanja novinara, a u jednom momentu je objasnio i… »
Maljković: U Tokiju smo osvojili devet medalja, želimo bar jednu više u Parizu
Radio sto plus 25.07.2024
“Pripremljeni smo da ostvarimo dobre rezultate. U Tokiju smo osvojili devet medalja, ovde želimo bar jednu više. Hoćemo i 11 medalja i ja ću biti zadovoljan ako ostvarimo tako veliki uspeh”, rekao je Maljković u Parizu na konferenciji za novinare… »
Moćne reči Novaka Đokovića pred početak OI: "Privilegija je i odgovornost nositi grb i ime Srbije na grudima"
Telegraf 25.07.2024
Motivisan je Nole da uzme medalju za našu zemlju. Najbolji srpski teniser, Novak Đoković obratio se na konferenciji za medije Olimpijskog tima Srbije pred početak Igara sutra u Parizu. Motivisan je Nole da dođe do druge medalje na Igrama posle one… »
Đoković otkrio zbog čega se odlučio da ne bude u Olimpijskom selu: "Posetiću ga, ali sam rešio da ne odsedam"
Telegraf 25.07.2024
Srpski teniser kaže da je fokus na turniru. Najbolji srpski teniser, Novak Đoković govorio je opširno na konferenciji za medije pred početak Olimpijskih igara u Parizu, a između ostalog dotakao se teme boravka u Olimpijskom selu. Međutim, ono što… »
Vesti dana »
Vučević u Šangaju o nesreći u Novom Sadu: Pravi se antikineska hajka
Radio 021 pre 53 minutajoš 101 povezana
Uhapšen aktivista koji je pozvao na protest zbog tragedije u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih
Doktorka Turkulov: Povređeni u teškom stanju i dalje životno ugroženi
Novi magazin pre 40 minutajoš 34 povezane
Temperatura pala na nulu, a tek ćemo se smrzavati! Ledeni front stigao u Srbiju, RHMZ upozorava na dve pojave
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih
Lazović: Razgovaraćemo sa opozicijom da osnujemo skupštinsku komisiju za utvrđivanje odgovornosti za tragediju u Novom Sadu
Danas pre 53 minutajoš 10 povezanih