Povezane vesti
Tramp: Mask me nije obavestio da će donirati 45 miliona dolara kampanji
Politika 25.07.2024
VAŠINGTON – Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne… »
NIN 25.07.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolara njegovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne… »
Tramp: Mask mi nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolara predizbornoj kampanji
Euronews 25.07.2024
Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne slaže ni sa… »
RTV 25.07.2024
VAŠINGTON - Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz ove tri zemlje
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Goran Vesić prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici
RTS pre 7 minutajoš 27 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 32 minutajoš 8 povezanih
Lazović o tuči u Skupštini: Deluje kao da je vlast prisluškivala opoziciju i unapred pripremala incident
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih