Povezane vesti
Tramp: Mask me nije obavestio da će donirati 45 miliona dolara kampanji
Politika 25.07.2024
VAŠINGTON – Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne slaže… »
NIN 25.07.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolara njegovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne slaže… »
Tramp: Mask mi nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolara predizbornoj kampanji
Euronews 25.07.2024
Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne slaže ni sa jednim… »
RTV 25.07.2024
VAŠINGTON - Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne slaže… »
Vesti dana »

Šokantno upozorenje! Odbijanjem Trampovog plana Zelenski vodi zemlju u još veći haos!
Alo pre 18 minutajoš 31 povezana

Katai prekinuo mučenje, Zvezdin drugi tim bolji od TSC-a ali slaviće Glazera na Marakani
Nova pre 3 minutajoš 46 povezanih

Crvena zvezda slavila protiv TSC-a: Topolčani namučili crveno-bele, Katai rešio derbi
Dnevnik pre 18 minutajoš 28 povezanih

RAT U UKRAJINI Zelenski povodom sastanka Trampa i Putina: "Ukrajinci neće dati svoju zemlju okupatorima"
Euronews pre 1 satjoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih