Povezane vesti
Tramp: Mask me nije obavestio da će donirati 45 miliona dolara kampanji
Politika 25.07.2024
VAŠINGTON – Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne… »
NIN 25.07.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolara njegovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne… »
Tramp: Mask mi nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolara predizbornoj kampanji
Euronews 25.07.2024
Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne slaže ni sa… »
RTV 25.07.2024
VAŠINGTON - Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da mu milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask nikada nije rekao da planira da donira 45 miliona dolaraTrampovoj predizbornoj kampanji, dodajući da se ne… »
Vesti dana »
Vučević: Nije vreme za političke odgovore, samo monstrum može da kaže da je ovo ubistvo
N1 Info pre 40 minutajoš 107 povezanih
Turkulov: Stanje troje povređenih u Novom Sadu i dalje veoma teško
Politika pre 57 minutajoš 36 povezanih
Brnabić: Opoziciji je izgleda problem što tragedija nije bila veća
NIN pre 33 minutajoš 14 povezanih
Lazović o privedenim aktivistima ZLF: Naš pravni tim sprečio da budu zadržani u policiji
NIN pre 9 minutajoš 13 povezanih