Повезане вести
Трамп: Маск ме није обавестио да ће донирати 45 милиона долара кампањи
Политика 25.07.2024
ВАШИНГТОН – Републикански кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да му милијардер и извршни директор Тесле Илон Маск никада није рекао да планира да донира 45 милиона долараТрамповој предизборној кампањи… »
НИН 25.07.2024
Републикански председнички кандидат и бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да му милијардер и извршни директор Тесле Илон Маск никада није рекао да планира да донира 45 милиона долара његовој предизборној кампањи… »
Трамп: Маск ми никада није рекао да планира да донира 45 милиона долара предизборној кампањи
Еуроневс 25.07.2024
Републикански кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да му милијардер и извршни директор Тесле Илон Маск никада није рекао да планира да донира 45 милиона долараТрамповој предизборној кампањи, додајући да… »
РТВ 25.07.2024
ВАШИНГТОН - Републикански кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да му милијардер и извршни директор Тесле Илон Маск никада није рекао да планира да донира 45 милиона долараТрамповој предизборној кампањи… »
Вести дана »
Дијана Хрка за Недељник о прекиду штрајка глађу: „Добила сам писмо од двоје деце и размишљала шта паметно да урадим“
Недељник пре 4 сатијош 48 повезаних
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 3 сатајош 37 повезаних
Генерални директор НИС-а: Акционари преговарају са свим заинтересованим странама
Недељник пре 35 минутајош 25 повезаних