Povezane vesti
Kraj karijere nakon olimpijskih igara: Trostruka grend slem šampionka nakon Pariza kači reket o klin
Večernje novosti 25.07.2024
Nemačka teniserka Anđelik Kerber saopštila je danas da će završiti karijeru posle učešća na Olimpijskim igrama u Parizu. FOTO: EPA - I pre nego što su Olimpijske igre počele, već mogu reći da ih nikada neću zaboraviti, jer će to biti moj… »
Nekada prva teniserka sveta povlači se nakon OI
Sport klub 25.07.2024
Nemačka teniserka Anđelik Kerber objavila je da će joj Olimpijske igre u Parizu biti poslednje takmičenje u karijeri. Kerber ima 36 godina, a u januaru se vratila na teren nakon porođaja. „I pre nego što Olimpijske igre budu počele, sigurna sam… »
Kerber najavila povlačenje posle Olimpijskih igara
Sportski žurnal 25.07.2024
Nekada prva teniserka sveta je 2016. na Igrama osvojila srebro. Nemačka teniserka Anđelik Kerber (36) najavila je danas da će završiti karijeru posle učešća na Olimpijskim igrama u Parizu. - I pre nego što su Olimpijske igre počele, već mogu… »
Teniserka "gasi" karijeru posle Olimpijskih igara
B92 25.07.2024
Nemačka teniserka Anđelik Kerber (36) najavila je da će završiti karijeru nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu. Anđelik Kerber je odlučila da se povuče kada se okončaju Olimpijske igre u Parizu. Nekada prva teniserka sveta, tokom karijere… »
Kerber najavila kraj karijere nakon Olimpijskih igara
Sportske.net 25.07.2024
Nemačka teniserka Anđelik Kerber (36) najavila je danas da će završiti karijeru nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu. "I pre nego što su Olimpijske igre počele, već mogu reći da ih nikada neću zaboraviti, jer će to biti moj poslednji… »
Vesti dana »
Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 2 satajoš 22 povezane