Povezane vesti

Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao“

Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao“

Južne vesti 25.07.2024
Reuters Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali - olimpijsko. Osvajač 24 grend slem titule, na četiri Olimpijade ima „samo" jednu bronzu iz… »

BBC News 25.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković u Parizu traži prvo olimpijskog zlato u karijeri. Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali - olimpijsko… »

Danas 25.07.2024
Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali – olimpijsko. Osvajač 24 grend slem titule, na četiri Olimpijade ima „samo“ jednu bronzu iz… »
Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao"

Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao"

Radio 021 25.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković u Parizu traži prvo olimpijskog zlato u karijeri. Reuters Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali -… »
Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: "I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao"

Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: "I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao"

NIN 25.07.2024
Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali - olimpijsko. Osvajač 24 grend slem titule, na četiri Olimpijade ima "samo" jednu bronzu iz Pekinga… »

Vesti dana »