Povezane vesti
Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao“
Južne vesti 25.07.2024
Reuters Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali - olimpijsko. Osvajač 24 grend slem titule, na četiri Olimpijade ima „samo" jednu bronzu iz… »
Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao“
BBC News 25.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković u Parizu traži prvo olimpijskog zlato u karijeri. Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali - olimpijsko… »
Danas 25.07.2024
Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali – olimpijsko. Osvajač 24 grend slem titule, na četiri Olimpijade ima „samo“ jednu bronzu iz… »
Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: „I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao"
Radio 021 25.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković u Parizu traži prvo olimpijskog zlato u karijeri. Reuters Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali -… »
Novak Đoković naoštren za Olimpijske igre: "I ranije su me otpisivali, pa sam se vraćao"
NIN 25.07.2024
Trofejna vitrina jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića puna je najsjajnijih pehara i odličja, ali jedno veoma značajno i dalje fali - olimpijsko. Osvajač 24 grend slem titule, na četiri Olimpijade ima "samo" jednu bronzu iz Pekinga… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

U Novom Sadu danas je Dan žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića: Sahrana u 16 sati na groblju u Zmajevu
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih

Hitna pomoć: U tri saobraćajne nezgode u Beogradu lakše povređeno sedam osoba
Vesti online pre 39 minutajoš 9 povezanih