Povezane vesti
Radivoje Bukvić: “Drago mi je da imamo Miru Banjac živu, zdravu, i punu radosti u 94. godini”
Nedeljnik 25.07.2024
Šestog dana 31. Festivala evropskog filma Palić, u četvrtak 25. jula, na konferenciji za medije na Velikoj terasi govorili su reditelj Manuel Martin Kuenka, producent Predrag Bambić, reditelj Zoltan Šifliš, reditelj i glumac Radivoje Bukvić, rediteljka… »
31. Festival evropskog filma palić: Radivoje Bukvić - “Drago mi je da imamo Miru Banjac živu, zdravu i punu radosti u 94…
Kurir 25.07.2024
Glumac i reditelj Radivoje Bukvić režirao je kratkometražni film „ Još jedan dan“ u kome je glavnu ulogu odigrala Mira Banjac, a ovaj film prikazan je na FEFP juče, u selekciji “Mladi duh Evrope”. O sinoćnjoj emotivnoj projekciji na Paliću Bukvić je… »
Raša Bukvić: Mira Banjac u 94. godini sedi u njenoj sali na Paliću i kod publike izaziva buru emocija – to su trenuci koji se…
Nova 25.07.2024
: Dugo sam, pišući scenario, tragao za univerzalnom temom. I shvatio sam da je samoća tema koja je zapostavljena. Ali, samaca ima i u Beogradu, i Pekingu... I došao sam tako do mojih korena, do kuće u kojoj sam proveo detinjstvo i osobe koja mi je bila… »
Vesti dana »
Bačulovu određen pritvor od 30 dana, on tvrdi da je saznao iz medija
Danas pre 26 minutajoš 30 povezanih
Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje
Ozon press pre 46 minutajoš 64 povezane