Povezane vesti

Radivoje Bukvić: “Drago mi je da imamo Miru Banjac živu, zdravu, i punu radosti u 94. godini”

Radivoje Bukvić: “Drago mi je da imamo Miru Banjac živu, zdravu, i punu radosti u 94. godini”

Nedeljnik 25.07.2024
Šestog dana 31. Festivala evropskog filma Palić, u četvrtak 25. jula, na konferenciji za medije na Velikoj terasi govorili su reditelj Manuel Martin Kuenka, producent Predrag Bambić, reditelj Zoltan Šifliš, reditelj i glumac Radivoje Bukvić… »
31. Festival evropskog filma palić: Radivoje Bukvić - “Drago mi je da imamo Miru Banjac živu, zdravu i punu radosti u 94…

31. Festival evropskog filma palić: Radivoje Bukvić - “Drago mi je da imamo Miru Banjac živu, zdravu i punu radosti u 94…

Kurir 25.07.2024
Glumac i reditelj Radivoje Bukvić režirao je kratkometražni film „ Još jedan dan“ u kome je glavnu ulogu odigrala Mira Banjac, a ovaj film prikazan je na FEFP juče, u selekciji “Mladi duh Evrope”. O sinoćnjoj emotivnoj projekciji na Paliću… »
Raša Bukvić: Mira Banjac u 94. godini sedi u njenoj sali na Paliću i kod publike izaziva buru emocija – to su trenuci koji…

Raša Bukvić: Mira Banjac u 94. godini sedi u njenoj sali na Paliću i kod publike izaziva buru emocija – to su trenuci koji…

Nova 25.07.2024
: Dugo sam, pišući scenario, tragao za univerzalnom temom. I shvatio sam da je samoća tema koja je zapostavljena. Ali, samaca ima i u Beogradu, i Pekingu... I došao sam tako do mojih korena, do kuće u kojoj sam proveo detinjstvo i osobe koja mi je… »

Vesti dana »