Povezane vesti
Slađa poršelina nikad besnija! Ostala šokirana zbog izjave Luleta Pljugice, pa mu se javno obratila
Kurir 25.07.2024
Nedavno je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, rekao da ne zna ko je bivša zadrugarka Slađa Lazić, te je pred kamerama morao da gugla njeno ime. - Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko sam... To sam mu zamerila što kao ne zna ko sam, a ceo svet… »
(Video) "kao on Ne zna ko sam, a ceo svet zna ko sam ja": Slađa Lazić besna nakon što je pevač morao da gugla njeno ime: "Bez…
Blic 25.07.2024
Nedavno je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, rekao da ne zna ko je bivša zadrugarka Slađa Lazić, te je pred kamerama morao da gugla njeno ime. Sada mu je Slađa Lazić pred kamerama "Blica" odgobvorila. - Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko… »
Vesti dana »

Nastavljena konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara posle incidenta sa dimnom bombom i biber sprejom
RTS pre 21 minutajoš 24 povezane

Peskov: Putinov predlog o smanjenju nuklearnog naoružanja je gest dobre volje
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 3 satajoš 24 povezane

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 22 minutajoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 17 poginulih
BBC News pre 12 minutajoš 21 povezana