Povezane vesti
Slađa poršelina nikad besnija! Ostala šokirana zbog izjave Luleta Pljugice, pa mu se javno obratila
Kurir 25.07.2024
Nedavno je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, rekao da ne zna ko je bivša zadrugarka Slađa Lazić, te je pred kamerama morao da gugla njeno ime. - Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko sam... To sam mu zamerila što kao ne zna ko sam, a ceo svet… »
(Video) "kao on Ne zna ko sam, a ceo svet zna ko sam ja": Slađa Lazić besna nakon što je pevač morao da gugla njeno ime: "Bez…
Blic 25.07.2024
Nedavno je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, rekao da ne zna ko je bivša zadrugarka Slađa Lazić, te je pred kamerama morao da gugla njeno ime. Sada mu je Slađa Lazić pred kamerama "Blica" odgobvorila. - Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko… »
Vesti dana »

Republički zavod za statistiku objavio kolika je prosečna plata za jul
NIN pre 28 minutajoš 32 povezane

Bivšem predsedniku Francuske Sarkoziju pet godina zatvora zbog zavere za finansiranje izbora
Beta pre 39 minutajoš 39 povezanih

Manja grupa studenata pokušala da blokira ulazak zaposlenih u Rektorat Univerziteta u Kragujevcu
iKragujevac pre 2 satajoš 22 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Rusija negira umešanost
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 42 povezane