Povezane vesti
Slađa poršelina nikad besnija! Ostala šokirana zbog izjave Luleta Pljugice, pa mu se javno obratila
Kurir 25.07.2024
Nedavno je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, rekao da ne zna ko je bivša zadrugarka Slađa Lazić, te je pred kamerama morao da gugla njeno ime. - Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko sam... To sam mu zamerila što kao ne zna ko sam, a ceo svet… »
(Video) "kao on Ne zna ko sam, a ceo svet zna ko sam ja": Slađa Lazić besna nakon što je pevač morao da gugla njeno ime: "Bez…
Blic 25.07.2024
Nedavno je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, rekao da ne zna ko je bivša zadrugarka Slađa Lazić, te je pred kamerama morao da gugla njeno ime. Sada mu je Slađa Lazić pred kamerama "Blica" odgobvorila. - Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko… »
Vesti dana »

Republički hidrometeorološki zavod izdao hitno upozorenje na visoke temperature
Niške vesti pre 18 minutajoš 30 povezanih

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 58 minutajoš 31 povezana

"Da je Amerika slaba, Rusija bi napala Aljasku": Kličko o teritoriji koja je nekada pripadala Moskvi: "Putin želi da vrati točak istorije"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Hitna sednica Saveta bezbednosti zbog izraelskog plana o okupaciji Gaze
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Dušan Tadić progovorio i otvorio dušu! Srbin surovo iskren: Otkrio je zbog čega nije završio u Crvenoj zvezdi!
Kurir pre 33 minutajoš 11 povezanih