Povezane vesti
Jusef en Nesiri novi igrač Fenerbahčea
Sportski žurnal 25.07.2024
Marokanski fudbaler je za reprezentaciju odigrao 73 utakmice i postigao 20 golova. Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je danas turski klub. En Nesiri (27) je sa Fenerbahčeom potpisao petogodišnji ugovor, u klub… »
Dušan Tadić dobio "najskupljeg" saigrača
B92 25.07.2024
Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je turski klub. En Nesiri (27) je sa Fenerbahčeom potpisao petogodišnji ugovor, u klub dolazi iz Sevilje. "Zaista sam srećan što sam ovde. Ovo je sjajan koji poznajem i pratim… »
Fenerbahče doveo novog špica: Murinjo obezbedio pojačanje Dušanu Tadiću i Edinu DŽeku
Večernje novosti 25.07.2024
Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je danas turski klub. FOTO: EPA En Nesiri (27) je sa Fenerbahčeom potpisao petogodišnji ugovor, u klub dolazi iz Sevilje. - Zaista sam srećan što sam ovde. Ovo je sjajan koji… »
Vesti dana »
Sukob izraelskih navijača i propalestinskih demonstranata u Amsterdamu
Al Jazeera pre 30 minutajoš 29 povezanih
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih
Danas blokada Varadinskog mosta: „Odgovorni za tragediju moraju da odgovaraju”
Vreme pre 3 satajoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 6 satijoš 3 povezane
POSKUPEO DIZEL: Objavljene nove cene goriva koje će važiti u narednih 7 dana - Evo kakva je situacija sa benzinom!
Kurir pre 7 minutajoš 15 povezanih