Povezane vesti
Jusef en Nesiri novi igrač Fenerbahčea
Sportski žurnal 25.07.2024
Marokanski fudbaler je za reprezentaciju odigrao 73 utakmice i postigao 20 golova. Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je danas turski klub. En Nesiri (27) je sa Fenerbahčeom potpisao petogodišnji ugovor, u klub… »
Dušan Tadić dobio "najskupljeg" saigrača
B92 25.07.2024
Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je turski klub. En Nesiri (27) je sa Fenerbahčeom potpisao petogodišnji ugovor, u klub dolazi iz Sevilje. "Zaista sam srećan što sam ovde. Ovo je sjajan koji poznajem i pratim… »
Fenerbahče doveo novog špica: Murinjo obezbedio pojačanje Dušanu Tadiću i Edinu DŽeku
Večernje novosti 25.07.2024
Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je danas turski klub. FOTO: EPA En Nesiri (27) je sa Fenerbahčeom potpisao petogodišnji ugovor, u klub dolazi iz Sevilje. - Zaista sam srećan što sam ovde. Ovo je sjajan koji… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 3 satajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

Kako do pasoša za samo 48 sati: Košta više i ovo morate da imate: Evo šta vam sve treba za izdavanje dokumenta po hitnom postupku
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTS pre 3 satajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane