Povezane vesti
Edita se ponovo oglasila povodom veze Indi Aradinović i Zorana Marjanovića: "Ne želim da iznosim prljav veš"
Telegraf 25.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Edita Aradinović nastupila je na 63. Festivalu kulture mladih, u Knjaževcu, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Pre nastupa u Gurgusovačkoj kuli u kojoj je bilo oko 4.000 ljudi, lepa Beogradjanka otvoreno je… »
Sećam se kako sam ja gledala na svoje idole, koliko sam ih volela: Edita Aradinović o akutelnostima, porodici i kolegama…
Večernje novosti 25.07.2024
MUZIČKA ZVEZDA Edita Aradinović nastupila je na "Festivalu kulture mladih Srbije" u Knjaževcu na Gurgusovačkoj kuli, a publika je uživala u njenim hitovima. Foto: Saša Leteći Edita je sa Knjaževčanima pevala pesme kao što su "Životinje"… »
Veliki intervju seke Aleksić Otkrila zbog čega se kaje, koja je njena najveća tajna i koje tradicionalno jelo voli najviše…
Kurir 25.07.2024
Pevačica Seka Aleksić nastupila je na 63. Festivalu kulture mladih, u Knjaževcu, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Da li se kajete što ste otvoreno pričali o vantelesnoj oplodnji? - Ne, naravno! Vantelesna je i dalje tabu tema, jer… »
Prvo javno oglašavanje edite Aradinović o vezi Indi i Zorana Marjanovića! Nije mogla više da ćuti, iskreno je progovorila…
Kurir 25.07.2024
Pevačica Edita Aradinović nastupila je na 63. Festivalu kulture mladih, u Knjaževcu, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Pre nastupa u Gurgusovačkoj kuli u kojoj je bilo oko 4.000 ljudi, lepa Beogradjanka otvoreno je pričala o kolegama… »
Vesti dana »
„Krvave ruke“ ispred Ministarstva građevinarstva: Policija im ne da da priđu zgradi
N1 Info pre 10 minutajoš 12 povezanih
(Foto): Da li je ovo najtužnija fotografija nakon tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad: Dečak ide ka mestu nesreće, a ono što drži u ruci slama srca
Blic pre 34 minutajoš 36 povezanih
ZLF: Aktivisti nisu dobili objašnjenje zašto su morali da daju izjave policiji
Beta pre 16 minutajoš 13 povezanih