Povezane vesti
Edita se ponovo oglasila povodom veze Indi Aradinović i Zorana Marjanovića: "Ne želim da iznosim prljav veš"
Telegraf 25.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Edita Aradinović nastupila je na 63. Festivalu kulture mladih, u Knjaževcu, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Pre nastupa u Gurgusovačkoj kuli u kojoj je bilo oko 4.000 ljudi, lepa Beogradjanka otvoreno je… »
Sećam se kako sam ja gledala na svoje idole, koliko sam ih volela: Edita Aradinović o akutelnostima, porodici i kolegama…
Večernje novosti 25.07.2024
MUZIČKA ZVEZDA Edita Aradinović nastupila je na "Festivalu kulture mladih Srbije" u Knjaževcu na Gurgusovačkoj kuli, a publika je uživala u njenim hitovima. Foto: Saša Leteći Edita je sa Knjaževčanima pevala pesme kao što su "Životinje"… »
Veliki intervju seke Aleksić Otkrila zbog čega se kaje, koja je njena najveća tajna i koje tradicionalno jelo voli najviše…
Kurir 25.07.2024
Pevačica Seka Aleksić nastupila je na 63. Festivalu kulture mladih, u Knjaževcu, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Da li se kajete što ste otvoreno pričali o vantelesnoj oplodnji? - Ne, naravno! Vantelesna je i dalje tabu tema, jer… »
Prvo javno oglašavanje edite Aradinović o vezi Indi i Zorana Marjanovića! Nije mogla više da ćuti, iskreno je progovorila…
Kurir 25.07.2024
Pevačica Edita Aradinović nastupila je na 63. Festivalu kulture mladih, u Knjaževcu, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Pre nastupa u Gurgusovačkoj kuli u kojoj je bilo oko 4.000 ljudi, lepa Beogradjanka otvoreno je pričala o kolegama… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti i sindikati protestovali ispred Vlade, Vučićeve pristalice slave u Ćacilendu: Redovi za viršle i pljeskavice, povukla se Policijska brigada
Nova pre 17 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 34 minutajoš 67 povezanih

Policijska brigada i građani se povlače sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 52 minutajoš 38 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 2 satajoš 21 povezana

Ukrajinci slave: Potpisan istorijski sporazum u Vašingtonu, ovo je 7 ključnih tačaka dogovora Trampa i Zelenskog
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih