Povezane vesti
"Pazite se, zarazno: Je!" Pokupile infekciju dok su letovale na Jadranu, po telu im se šire kraste
Blic 26.07.2024
"Bila sam na odmoru s prijateljicama i na plaži smo primetili neku crvenu tačkicu na usni. Mislila sam prvo da mi je herpes kako mi često izbije kad padne imunitet. Međutim, po povratku kući ta tačkica je počela da se širi i prerasla u plikčiće s vodom… »
Pokupile infekciju dok su letovale na Jadranu, po telu im se šire kraste: "Pazite se, zarazno je!"
Telegraf 26.07.2024
Zovu ih "slatke kraste" Jedna devojka zaradila je infekciju tokom letovanja na Jadranskom moru, a onda su uskoro i njene prijateljice počele da dobijaju kraste po telu... "Bila sam na odmoru s prijateljicama i na plaži smo primetili neku crvenu tačkicu… »
Vesti dana »
"Ako stane Rafinerija, 4.000 ljudi ostaje bez posla": Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
N1 Info pre 2 satajoš 43 povezane
NUNS: Policija i dalje štiti napadače, a legitimiše novinare – hitno istražiti napade na novinare u Negotinu
In medija pre 4 satijoš 16 povezanih
Mrdić: Na sednici Odbora za pravosuđe dosta kritika na rad Dolovac i Nenadića; oglasilo se i Vrhovno javno tužilaštvo
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Okupljanje na Trgu slobode u Novom Sadu povodom 13 meseci od pada nadstrešnce (FOTO)
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
Deset meseci pregovora o Naftnoj industriji Srbije: Još bez konačnog rešenja
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 29 povezanih