Povezane vesti
"Pazite se, zarazno: Je!" Pokupile infekciju dok su letovale na Jadranu, po telu im se šire kraste
Blic 26.07.2024
"Bila sam na odmoru s prijateljicama i na plaži smo primetili neku crvenu tačkicu na usni. Mislila sam prvo da mi je herpes kako mi često izbije kad padne imunitet. Međutim, po povratku kući ta tačkica je počela da se širi i prerasla u plikčiće s vodom… »
Pokupile infekciju dok su letovale na Jadranu, po telu im se šire kraste: "Pazite se, zarazno je!"
Telegraf 26.07.2024
Zovu ih "slatke kraste" Jedna devojka zaradila je infekciju tokom letovanja na Jadranskom moru, a onda su uskoro i njene prijateljice počele da dobijaju kraste po telu... "Bila sam na odmoru s prijateljicama i na plaži smo primetili neku crvenu tačkicu… »
Vesti dana »

Danas se održava Vojna parada: Ovi delovi grada su zatvoreni, izmenjene trase čak 25 linija gradskog prevoza
Nova pre 58 minutajoš 17 povezanih

Rusija: Naši MiG-ovi nisu narušili granice nijedne države
Vesti online pre 58 minutajoš 17 povezanih

(BLOG) Vojna parada u Beogradu: Očekuje se 10.000 učesnika, studenti poručili "vratićemo vojsku narodu"
N1 Info pre 43 minutajoš 8 povezanih

Velika vojna parada "Snaga jedinstva" u Beogradu – novo naoružanje prvi put pred javnošću, više od 10.000 učesnika
RTS pre 58 minutajoš 10 povezanih