Povezane vesti
"Pazite se, zarazno: Je!" Pokupile infekciju dok su letovale na Jadranu, po telu im se šire kraste
Blic 26.07.2024
"Bila sam na odmoru s prijateljicama i na plaži smo primetili neku crvenu tačkicu na usni. Mislila sam prvo da mi je herpes kako mi često izbije kad padne imunitet. Međutim, po povratku kući ta tačkica je počela da se širi i prerasla u plikčiće s vodom… »
Pokupile infekciju dok su letovale na Jadranu, po telu im se šire kraste: "Pazite se, zarazno je!"
Telegraf 26.07.2024
Zovu ih "slatke kraste" Jedna devojka zaradila je infekciju tokom letovanja na Jadranskom moru, a onda su uskoro i njene prijateljice počele da dobijaju kraste po telu... "Bila sam na odmoru s prijateljicama i na plaži smo primetili neku crvenu tačkicu… »
Vesti dana »
Advokat Ivan Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Porfirije u Crnoj Gori: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere i snage zajedništva
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Eminem stavio na aukciju više od 100 pari potpisanih patika: Sav prihod ide humanitarnoj organizaciji
Blic pre 3 satajoš 1 povezana