Povezane vesti
Senida priznala da je biseksualka? "Ljubav je ljubav, daj šta daš"
B92 26.07.2024
Pevačica Senida Hajdarpašić progovorila je o svom seksualnom opredeljenju. Ona je istakla da je "ljubav ljubav" i između redova priznala da je biseksualnog opredeljenja, odnosno da je naklonjena prema oba pola. U jednom podkastu Senida je bila… »
„Želela bih da imam ženu i decu, ako Bog da“: Senidah progovorila o svojoj biseksualnosti – „Daj šta daš“
Nova 26.07.2024
: Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno govorila o privatnom životu i otkrila svoje želje za budućnost. „Da li… »
"Želela bih da imam ženu i decu" Senidah o svojoj biseksualnosti i najvećim željama: Ljubav je ljubav
Kurir 26.07.2024
Poznata pevačica Senida Hajdarpašić (39) nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno otkrila svoje velike želje. - Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog… »
"Želela bih da imam ženu i decu, ako Bog da": Senidah o svojoj biseksualnosti i najvećim željama: "Ljubav je ljubav! Ja…
Blic 26.07.2024
Poznata pevačica Senida Hajdarpašić (39) nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno otkrila svoje velike želje. - Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

VIDEO: Završen funkcionerski protest ispred N1, građani se okupili da pruže podršku televiziji
Radio 021 pre 0 minutajoš 24 povezane

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 12 povezanih

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 40 povezanih