Povezane vesti
Senida priznala da je biseksualka? "Ljubav je ljubav, daj šta daš"
B92 26.07.2024
Pevačica Senida Hajdarpašić progovorila je o svom seksualnom opredeljenju. Ona je istakla da je "ljubav ljubav" i između redova priznala da je biseksualnog opredeljenja, odnosno da je naklonjena prema oba pola. U jednom podkastu Senida je bila upitaana… »
"Želela bih da imam ženu i decu" Senidah o svojoj biseksualnosti i najvećim željama: Ljubav je ljubav
Kurir 26.07.2024
Poznata pevačica Senida Hajdarpašić (39) nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno otkrila svoje velike želje. - Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog da! -… »
„Želela bih da imam ženu i decu, ako Bog da“: Senidah progovorila o svojoj biseksualnosti – „Daj šta daš“
Nova 26.07.2024
: Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno govorila o privatnom životu i otkrila svoje želje za budućnost. „Da li bih želela… »
"Želela bih da imam ženu i decu, ako Bog da": Senidah o svojoj biseksualnosti i najvećim željama: "Ljubav je ljubav! Ja živim…
Blic 26.07.2024
Poznata pevačica Senida Hajdarpašić (39) nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno otkrila svoje velike želje. - Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog da! -… »
Vesti dana »

Studenti i građani održali protest ispred BIA, policijski kordon blokirao prilaz zgradi (FOTO)
Insajder pre 22 minutajoš 23 povezane

Stigle loše vesti iz UN! Plan Izraela predstavlja opasnu eskalaciju sa Palestincima
Alo pre 2 satajoš 38 povezanih

Tramp najavio sastanak s Putinom Na „stolu“ povratak i razmena teritorija između Rusije i Ukrajine: „Teško je! Sukob bi mogao da preraste u svetski rat, ako SAD ne bi intervenisale“
Dnevnik pre 27 minutajoš 47 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisali mirovnu deklaraciju: Posredovao Tramp
B92 pre 58 minutajoš 29 povezanih