Povezane vesti
Senida priznala da je biseksualka? "Ljubav je ljubav, daj šta daš"
B92 26.07.2024
Pevačica Senida Hajdarpašić progovorila je o svom seksualnom opredeljenju. Ona je istakla da je "ljubav ljubav" i između redova priznala da je biseksualnog opredeljenja, odnosno da je naklonjena prema oba pola. U jednom podkastu Senida je bila… »
„Želela bih da imam ženu i decu, ako Bog da“: Senidah progovorila o svojoj biseksualnosti – „Daj šta daš“
Nova 26.07.2024
: Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno govorila o privatnom životu i otkrila svoje želje za budućnost. „Da li… »
"Želela bih da imam ženu i decu" Senidah o svojoj biseksualnosti i najvećim željama: Ljubav je ljubav
Kurir 26.07.2024
Poznata pevačica Senida Hajdarpašić (39) nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno otkrila svoje velike želje. - Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog… »
"Želela bih da imam ženu i decu, ako Bog da": Senidah o svojoj biseksualnosti i najvećim željama: "Ljubav je ljubav! Ja…
Blic 26.07.2024
Poznata pevačica Senida Hajdarpašić (39) nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da "ne gleda ko je i šta neko" ukoliko joj se dopadne. Senidah je nedavno otkrila svoje velike želje. - Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog… »
Vesti dana »

Topić: Ostaje žal što nisam uspela da dođem do medalje na SP u Kini
Politika pre 6 minutajoš 16 povezanih

Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)
Blic pre 30 minutajoš 9 povezanih

Nesreća kod Pančevačkog mosta: Hitna pomoć pronašla mladića sa opekotinama
Kurir pre 54 minutajoš 9 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 35 minutajoš 4 povezane