Повезане вести
Сенида признала да је бисексуалка? "Љубав је љубав, дај шта даш"
Б92 26.07.2024
Певачица Сенида Хајдарпашић проговорила је о свом сексуалном опредељењу. Она је истакла да је "љубав љубав" и између редова признала да је бисексуалног опредељења, односно да је наклоњена према оба пола. У једном подкасту… »
"Желела бих да имам жену и децу" Сенидах о својој бисексуалности и највећим жељама: Љубав је љубав
Курир 26.07.2024
Позната певачица Сенида Хајдарпашић (39) није наклоњена само једном полу, већ истиче да "не гледа ко је и шта неко" уколико јој се допадне. Сенидах је недавно открила своје велике жеље. - Да ли бих желела жену и децу, мужа и… »
„Желела бих да имам жену и децу, ако Бог да“: Сенидах проговорила о својој бисексуалности – „Дај шта даш“
Нова 26.07.2024
: Певачица Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах, није наклоњена само једном полу, већ истиче да "не гледа ко је и шта неко" уколико јој се допадне. Сенидах је недавно говорила о приватном животу и открила своје жеље за… »
"Желела бих да имам жену и децу, ако Бог да": Сенидах о својој бисексуалности и највећим жељама: "Љубав је љубав! Ја живим…
Блиц 26.07.2024
Позната певачица Сенида Хајдарпашић (39) није наклоњена само једном полу, већ истиче да "не гледа ко је и шта неко" уколико јој се допадне. Сенидах је недавно открила своје велике жеље. - Да ли бих желела жену и децу, мужа и… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Хиљаде средњошколаца и грађана пружа подршку Јаћимовићу у Новом Саду: Лекари Хитне помоћи прегледали Дијану Хрку, дошли на позив из шатора
Нова пре 3 минутајош 83 повезане
"Нвора је почео озбиљно да тренира" Саша Обрадовић пред Монако: "Морамо да оставимо пораз иза себе"
Дневник пре 13 минутајош 29 повезаних
Костић: Заслужила је ова генерација да направи нешто велико (видео)
Спортски журнал пре 3 минутајош 37 повезаних