Повезане вести

Сенида признала да је бисексуалка? "Љубав је љубав, дај шта даш"

Сенида признала да је бисексуалка? "Љубав је љубав, дај шта даш"

Б92 26.07.2024
Певачица Сенида Хајдарпашић проговорила је о свом сексуалном опредељењу. Она је истакла да је "љубав љубав" и између редова признала да је бисексуалног опредељења, односно да је наклоњена према оба пола. У једном подкасту… »
"Желела бих да имам жену и децу" Сенидах о својој бисексуалности и највећим жељама: Љубав је љубав

"Желела бих да имам жену и децу" Сенидах о својој бисексуалности и највећим жељама: Љубав је љубав

Курир 26.07.2024
Позната певачица Сенида Хајдарпашић (39) није наклоњена само једном полу, већ истиче да "не гледа ко је и шта неко" уколико јој се допадне. Сенидах је недавно открила своје велике жеље. - Да ли бих желела жену и децу, мужа и… »
„Желела бих да имам жену и децу, ако Бог да“: Сенидах проговорила о својој бисексуалности – „Дај шта даш“

„Желела бих да имам жену и децу, ако Бог да“: Сенидах проговорила о својој бисексуалности – „Дај шта даш“

Нова 26.07.2024
: Певачица Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах, није наклоњена само једном полу, већ истиче да "не гледа ко је и шта неко" уколико јој се допадне. Сенидах је недавно говорила о приватном животу и открила своје жеље за… »
"Желела бих да имам жену и децу, ако Бог да": Сенидах о својој бисексуалности и највећим жељама: "Љубав је љубав! Ја живим…

"Желела бих да имам жену и децу, ако Бог да": Сенидах о својој бисексуалности и највећим жељама: "Љубав је љубав! Ја живим…

Блиц 26.07.2024
Позната певачица Сенида Хајдарпашић (39) није наклоњена само једном полу, већ истиче да "не гледа ко је и шта неко" уколико јој се допадне. Сенидах је недавно открила своје велике жеље. - Да ли бих желела жену и децу, мужа и… »

Вести дана »