Povezane vesti
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, moguće da smo to i zaslužili
Nova 26.07.2024
: Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog kancelara… »
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, Šolcov dolazak – poniženje
Novi magazin 26.07.2024
Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog kancelara… »
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, Šolcov dolazak – poniženje
N1 Info 26.07.2024
Podeli : Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog… »
Vesti dana »
Vučić je opet slagao? Srbija u ugovoru ima pravo preče kupovine NIS-a, ali niko ne zna zašto to ne koristi
Nova pre 21 minutajoš 66 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 6 satijoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
Danas pre 56 minutajoš 76 povezanih
Opkoljeni su! Oko 5.000 ukrajinskih vojnika blokirano na obali reke
Dnevnik pre 56 minutajoš 23 povezane