Povezane vesti
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, Šolcov dolazak – poniženje
Novi magazin 26.07.2024
Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog… »
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, moguće da smo to i zaslužili
Nova 26.07.2024
: Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog… »
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, Šolcov dolazak – poniženje
N1 Info 26.07.2024
Podeli : Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak… »
Vesti dana »
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 12 satijoš 6 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Euronews pre 27 minutajoš 6 povezanih
Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika
RTV pre 2 satajoš 4 povezane