Povezane vesti
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, moguće da smo to i zaslužili
Nova 26.07.2024
: Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog kancelara… »
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, Šolcov dolazak – poniženje
Novi magazin 26.07.2024
Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog kancelara… »
Golubović: Srbija postala daleka kolonija Evrope, Šolcov dolazak – poniženje
N1 Info 26.07.2024
Podeli : Reditelj i član ProGlasa Srdan Golubović ocenio je da je Srbija postala „daleka kolonija Evrope“, ali da je takvu poziciju i zaslužila nedovoljnim delovanjem da se priključi "svetu Evrope koji ide napred". „Za mene lično je dolazak nemačkog… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije vreme može biti opasno: RHMZ izdao upozorenje, vozačima se savetuje dodatni oprez
Mondo pre 40 minutajoš 10 povezanih
Eksplozije potresle glavni grad Venecuele! Karakas bez struje, čuju se avioni i snažna buka
Večernje novosti pre 11 minutajoš 8 povezanih
Sparsi srušili Pejserse! San Antonio slavio na gostovanju u Indijani (video)
Kurir pre 6 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Pronađen sarkofag faraona Tutankamona, SAD prekinule diplomatske odnose sa Kubom
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane
VAŽNO za sve penzionere: Danas počinje isplata uvećanih penzija - evo ko prvi dobija novac
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane