Повезане вести

Хоћу да видим анализу наших стручних људи око заштите животне средине: Председник Вучић о литијуму

Хоћу да видим анализу наших стручних људи око заштите животне средине: Председник Вучић о литијуму

Курир 26.07.2024
Председник Србије рекао је, током данашњег обраћање из Париза, да је рудник литијума који ће можда бити отворен у Србији чак 70 пута мањи него онај у Бору и Мајдапеку, и да је при том подземни, а не површински коп. - Срео сам… »
Вучић: Ако желите референдум о литију, имат ћете га

Вучић: Ако желите референдум о литију, имат ћете га

СЕЕбиз 26.07.2024
ПАРИЗ - Предсједник Србије изјавио је данас да се износе бројне неистине у вези с ископавањем литија и да жели да сачека анализе наших стручњака у вези са заштитом околиша, а ако све буде по плану, могло би доћи и до изјаве од… »
Вучић: Бројне неистине о литијуму, хоћу да видим анализу наших стручњака

Вучић: Бројне неистине о литијуму, хоћу да видим анализу наших стручњака

Политика 26.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да се поводом ископавања литијума износе бројне неистине и да он хоће да сачека анализу наших стручњака око заштите животне средине, а да би ако све буде ишло по плану могло да… »
Вучић најавио могућност расписивања референдума о рударењу литијума

Н1 Инфо 26.07.2024
Подели : Председник Србије Александар Вучић најавио је, за крај следеће године, могућност расписивања референдума о рударењу литијума. Он је у Паризу казао новинарима да прво хоће да добије анализу домаћих стручњака у вези… »
Вучић најавио да је могућ референдум о литијуму крајем наредне године

Вучић најавио да је могућ референдум о литијуму крајем наредне године

Слободна Европа 26.07.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је могућност расписивања референдума о рударењу литијума за крај наредне године. Он је у Паризу 26. јула рекао новинарима да прво хоће да добије анализу домаћих стручњака у вези са… »

Нови магазин 26.07.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је, за крај следеће године, могућност расписивања референдума о рударењу литијума. Он је у Паризу казао новинарима да прво хоће да добије анализу домаћих стручњака у вези заштите… »
Вучић: Неће се копати у Ваљеву, јер нема шта да се копа, следеће године можемо да тражимо изјашњење грађана

Вучић: Неће се копати у Ваљеву, јер нема шта да се копа, следеће године можемо да тражимо изјашњење грађана

Данас 26.07.2024
Председник Србије Александар Вучић навео је да се неће копати и прекопати цела Србија. „Шетао сам јуче Паризом и са двадесетак-тридесет људи из Србије сам се сликао , поздрављао, међутим, догодио ми се један сусрет, био је… »

Вести дана »