Povezane vesti

Hoću da vidim analizu naših stručnih ljudi oko zaštite životne sredine: Predsednik Vučić o litijumu

Hoću da vidim analizu naših stručnih ljudi oko zaštite životne sredine: Predsednik Vučić o litijumu

Kurir 26.07.2024
Predsednik Srbije rekao je, tokom današnjeg obraćanje iz Pariza, da je rudnik litijuma koji će možda biti otvoren u Srbiji čak 70 puta manji nego onaj u Boru i Majdapeku, i da je pri tom podzemni, a ne površinski kop. - Sreo sam mladića, između 25… »
Vučić: Ako želite referendum o litiju, imat ćete ga

Vučić: Ako želite referendum o litiju, imat ćete ga

SEEbiz 26.07.2024
PARIZ - Predsjednik Srbije izjavio je danas da se iznose brojne neistine u vezi s iskopavanjem litija i da želi da sačeka analize naših stručnjaka u vezi sa zaštitom okoliša, a ako sve bude po planu, moglo bi doći i do izjave od građana. "Ako sve… »
Vučić: Brojne neistine o litijumu, hoću da vidim analizu naših stručnjaka

Vučić: Brojne neistine o litijumu, hoću da vidim analizu naših stručnjaka

Politika 26.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se povodom iskopavanja litijuma iznose brojne neistine i da on hoće da sačeka analizu naših stručnjaka oko zaštite životne sredine, a da bi ako sve bude išlo po planu moglo da dođe i do… »
Vučić najavio mogućnost raspisivanja referenduma o rudarenju litijuma

N1 Info 26.07.2024
Podeli : Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, za kraj sledeće godine, mogućnost raspisivanja referenduma o rudarenju litijuma. On je u Parizu kazao novinarima da prvo hoće da dobije analizu domaćih stručnjaka u vezi zaštite životne… »
Vučić najavio da je moguć referendum o litijumu krajem naredne godine

Vučić najavio da je moguć referendum o litijumu krajem naredne godine

Slobodna Evropa 26.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost raspisivanja referenduma o rudarenju litijuma za kraj naredne godine. On je u Parizu 26. jula rekao novinarima da prvo hoće da dobije analizu domaćih stručnjaka u vezi sa zaštitom životne… »

Novi magazin 26.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, za kraj sledeće godine, mogućnost raspisivanja referenduma o rudarenju litijuma. On je u Parizu kazao novinarima da prvo hoće da dobije analizu domaćih stručnjaka u vezi zaštite životne sredine, te… »
Vučić: Neće se kopati u Valjevu, jer nema šta da se kopa, sledeće godine možemo da tražimo izjašnjenje građana

Vučić: Neće se kopati u Valjevu, jer nema šta da se kopa, sledeće godine možemo da tražimo izjašnjenje građana

Danas 26.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da se neće kopati i prekopati cela Srbija. „Šetao sam juče Parizom i sa dvadesetak-trideset ljudi iz Srbije sam se slikao , pozdravljao, međutim, dogodio mi se jedan susret, bio je prijatan, sreo sam… »

Vesti dana »