Povezane vesti
Uvek u misiju humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me!
Večernje novosti 26.07.2024
Pevačica Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Foto: ATA images/A.A. Pevačica… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me" (foto)
Večernje novosti 26.07.2024
FOLK DIVA Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha". Foto: Dejan Milićević Istu misiju nastavlja i ovog leta koncertom u… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me
Vesti online 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000 maraka… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru "Zaštiti me"
Kurir 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha", a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me
Telegraf 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000 maraka… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 38 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije uputio važnu poruku: Apelujem na institucije i učesnike skupa da sutrašnji dan prođe u miru
Kurir pre 26 minutajoš 55 povezanih

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 51 minutajoš 40 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih