Povezane vesti

Uvek u misiju humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me!

Uvek u misiju humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me!

Večernje novosti 26.07.2024
Pevačica Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Foto: ATA images/A.A. Pevačica… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me" (foto)

Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me" (foto)

Večernje novosti 26.07.2024
FOLK DIVA Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha". Foto: Dejan Milićević Istu misiju nastavlja i ovog leta koncertom u… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me

Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me

Vesti online 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000 maraka… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru "Zaštiti me"

Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru "Zaštiti me"

Kurir 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha", a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000… »

Telegraf 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000 maraka… »

Vesti dana »