Povezane vesti
Uvek u misiju humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me!
Večernje novosti 26.07.2024
Pevačica Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Foto: ATA images/A.A. Pevačica… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me" (foto)
Večernje novosti 26.07.2024
FOLK DIVA Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha". Foto: Dejan Milićević Istu misiju nastavlja i ovog leta koncertom u… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me
Vesti online 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000 maraka… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru "Zaštiti me"
Kurir 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha", a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000… »
Uvek u misiji humanosti: Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka centru Zaštiti me
Telegraf 26.07.2024
Dragana Mirković je tokom čitave svoje karijere bila prva kada se treba odazvati humanitarnim akcijama, što je pokazala i tokom svoje turneje Do poslednjeg daha, a nastavlja i ovog leta koncertom u Banja Luci. Folk carica odlučila je da 20.000 maraka… »
Vesti dana »
Protest u Beogradu: Nekoliko stotina građana i predstavnici opozicije traže političku odgovornost nakon tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 34 minutajoš 12 povezanih
Brnabić: Do sada saslušano 40 ljudi, zaštićenih neće biti
Vesti online pre 33 minutajoš 14 povezanih