Povezane vesti

(Foto) "od kuće je ostao samo krov": Prve fotografije izgorele kuće pevača na Kosovu i Metohiji: "Nešto je ubačeno kroz…

(Foto) "od kuće je ostao samo krov": Prve fotografije izgorele kuće pevača na Kosovu i Metohiji: "Nešto je ubačeno kroz…

Blic 26.07.2024
Pevaču Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji 19. jula, a sada se oglasio za "Blic" i otkrio detalje požara. - Hvala dragom Bogu da niko nije stradao, i da se vatra nije proširila na kuće koje su vrlo blizu, a u kojima žive stariji… »
Pevaču izgorela kuća na Kosovu i Metohiji: Završio na lekovima za smirenje, otkrio detalje užasa: "Mislim da je požar…

Pevaču izgorela kuća na Kosovu i Metohiji: Završio na lekovima za smirenje, otkrio detalje užasa: "Mislim da je požar…

Blic 26.07.2024
Pevaču Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji 19. jula, a kako kaže, sumnja da je požar podmetnut. - Tačno je, desio se požar. Mislim da je podmetnut. Ja sam se noćas vratio sa Kosova i Metohije, ali paljenje se desilo 19. jula… »
Srpskom pevaču izgorela kuća na Kosovu, šteta je ogromna: "Mislim da je podmetnuto!"

Srpskom pevaču izgorela kuća na Kosovu, šteta je ogromna: "Mislim da je podmetnuto!"

Telegraf 26.07.2024
Preporučujemo. Pevaču Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji. Njegov porodični dom nalazi se u Vitini, a pevač poslednjih osam godina nije posetio kuću. Kako " Kurir" navodi, incident se dogodio 19. jula, a ove navode je potvrdio i… »
Zidovi ugljenisani, prozori polupani, sve je uništeno! Evo kako izgleda kuća Slaviše Vujića nakon požara

Zidovi ugljenisani, prozori polupani, sve je uništeno! Evo kako izgleda kuća Slaviše Vujića nakon požara

Telegraf 26.07.2024
Preporučujemo. Srpskom pevaču Slaviši Vujiću izgorela je porodična kuća na Kosovu i Metohiji. Kako saznajemo, pevač ne boravi često tamo, već odlazi uglavnom samo kada je godišnjica smrti njegovom ocu, te ga je vest o požaru zatekla. Incident… »
Izgorela kuća slaviši Vujiću na Kosovu i Metohiji: Pevač završio na tabletama, detalji požara koji je sve pretvorio u…

Izgorela kuća slaviši Vujiću na Kosovu i Metohiji: Pevač završio na tabletama, detalji požara koji je sve pretvorio u…

Kurir 26.07.2024
Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji, saznaje Kurir. Njegov porodični dom nalazi se u u Kosovskoj Vitin i selu Vrbovac. Popularni pevač poslednjih osam godina nije bio u svom domu, a incident se dogodio devetnaestog jula. Estradni… »

Vesti dana »