Povezane vesti
"Pobegla je od kuće, izgledala je kao da ima 180 KG" Saša Popović otkrio tajne početka saradnje sa Brenom: Tražila je pare…
Kurir 26.07.2024
Lepa Brena započela je svoju karijeru kao članica grupe "Slatki greh", a Saša Popović otkrio je jednom prilikom kako je njen muzički početak izgledao. - Zvao sam redom muzičke agencije po tadašnjoj Jugoslaviji, niko nije imao pevačicu da mi preporuči… »
"Tražila je platu unapred": Saša Popović otkrio tajne sa početka Brenine karijere: "Pobegla je od kuće, delovalo je da ima 180…
Blic 26.07.2024
Lepa Brena započela je svoju karijeru kao članica grupe "Slatki greh", a Saša Popović otkrio je jednom prilikom kako je njen muzički početak izgledao. - Zvao sam redom muzičke agencije po tadašnjoj Jugoslaviji, niko nije imao pevačicu da mi preporuči… »
Vesti dana »

Ključni grad u Ukrajini razoren borbama: Putin tvrdi da je "oslobođen", Kijev optužuje Moskvu da laže
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane

Beograd: Počeo protest na Savskom trgu, studenti i građani blokirali saobraćaj
Beta pre 22 minutajoš 232 povezane

Orban: Vreme je da svi poštuju odluku naroda Republike Srpske koji je izabrao Dodika za predsednika
Euronews pre 1 satjoš 94 povezane

Opozicija: Srbija postala orvelovska policijska država , Dačić: U Srbiji "policija za misli" ne postoji
NIN pre 32 minutajoš 26 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 7 satijoš 29 povezanih