Povezane vesti
"Pobegla je od kuće, izgledala je kao da ima 180 KG" Saša Popović otkrio tajne početka saradnje sa Brenom: Tražila je pare…
Kurir 26.07.2024
Lepa Brena započela je svoju karijeru kao članica grupe "Slatki greh", a Saša Popović otkrio je jednom prilikom kako je njen muzički početak izgledao. - Zvao sam redom muzičke agencije po tadašnjoj Jugoslaviji, niko nije imao pevačicu da mi… »
"Tražila je platu unapred": Saša Popović otkrio tajne sa početka Brenine karijere: "Pobegla je od kuće, delovalo je da ima…
Blic 26.07.2024
Lepa Brena započela je svoju karijeru kao članica grupe "Slatki greh", a Saša Popović otkrio je jednom prilikom kako je njen muzički početak izgledao. - Zvao sam redom muzičke agencije po tadašnjoj Jugoslaviji, niko nije imao pevačicu da mi… »
Vesti dana »
Uživo Srbija zavijena u crno: Svi povređeni i dalje u teškom stanju; Saslušano 40 ljudi, nema zaštićenih FOTO/VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 106 povezanih
Direktorka Turkulov kaže da su povređeni i dalje u veoma teškom stanju: Novi Sad tuguje drugi dan
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Brnabić: Tužilaštvo radi svoj posao, neće biti zaštićenih; Opozicija ništa nije naučila iz tragedija
B92 pre 20 minutajoš 14 povezanih
ZLF: Aktivisti nisu dobili objašnjenje zašto su morali da daju izjave policiji
Insajder pre 26 minutajoš 13 povezanih