Povezane vesti

Jahačice, Sita te je dovela za... Asmin obelodanio strašne stvari na račun Aneli Ahmić, drama se nastavlja!

Jahačice, Sita te je dovela za... Asmin obelodanio strašne stvari na račun Aneli Ahmić, drama se nastavlja!

Alo 26.07.2024
Haos ne prestaje ni nakon završetka Elite. Asmin Durdžić brutalno je reagovao nakon što je Aneli Ahmić izjavila da se kaje što je on otac njenog deteta. Biznismen nije birao reči, žestoko je izvređao bivšu partnerku, a potom istakao da je… »
"Sramota me je što je on otac mog deteta": Oglasila se Aneli Ahmić nakon suočavanja Asmina i Lepog Miće

"Sramota me je što je on otac mog deteta": Oglasila se Aneli Ahmić nakon suočavanja Asmina i Lepog Miće

Telegraf 26.07.2024
Pre nekoliko noći, Asmin Durdžić je u uživo emisiji "Narod pita" zaratio sa Lepim Mićom, što ga je izrevoltiralo, te je došao u Beograd kako bi se suočio sa Pržuljom. Lepi Mića se oglasio i koji nije štedeo reči na Asminov račun. Ono što je… »
Sramota me je što je on otac mog deteta! Aneli Ahmić žestoko izvređala Asmina, ne želi više da ćuti, nastaće opšti…

Sramota me je što je on otac mog deteta! Aneli Ahmić žestoko izvređala Asmina, ne želi više da ćuti, nastaće opšti…

Alo 26.07.2024
Drama se nastavlja i nakon Elite. Učesnica rijaliti i drugoplasirana u Eliti 8, starleta Aneli Ahmić, brutalno je oplela po Asminu Durdžiću, nakon što se saznalo da je nakon dolaska ispred Mićinog stana u Beogradu, posetio i jednu poslastičarnicu u… »
Lepi Mića najavio haos! Nakon što mu je Asmin došao na vrata, brutalno ga izvređao: "Idi izvadi taj DNK i ..."

Lepi Mića najavio haos! Nakon što mu je Asmin došao na vrata, brutalno ga izvređao: "Idi izvadi taj DNK i ..."

Telegraf 26.07.2024
Preporučujemo. Medijski "rat" Lepog Miće i Asmina Durdžića počeo je kad se bivši partner Aneli Ahmić uključio u emisiju "Narod pita". Durdžić je pretio Mići, zbog čega je iz Austrije došao za Beograd, a juče mu je, kako se navodi, otišao… »
Lepi Mića najavio skandal Javno zapretio Asminu Durdžiću: Videćemo se mi uskoro, smrade mali

Lepi Mića najavio skandal Javno zapretio Asminu Durdžiću: Videćemo se mi uskoro, smrade mali

Alo 26.07.2024
Mića je istakao kako smatra da je Asmin napravio farsu samo zarad medijske pažnje. Lepi Mića progovorio je o sukobu sa Asminom Durdžićem nakon što mu je juče došao ispred zgrade. Mića je istakao kako smatra da je Asmin napravio farsu samo zarad… »

Vesti dana »