Povezane vesti

Dodik odgovorio Marfiju: Račune ti polagati neću, polažem ih samo svom narodu

Dodik odgovorio Marfiju: Račune ti polagati neću, polažem ih samo svom narodu

Politika 26.07.2024
BANjALUKA – Ponašanje američkog ambasadora u BiH Majkla Marfija postaje krajnje degutantno, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i ističe da su mu diplomate rekle da ih je sramota koliko je srozao diplomatsku službu. "Pretvorio… »
Da li se to EU preselila u SAD: Ambasador Marfi preuzeo ulogu arbitra u evrointegracijama BiH

Da li se to EU preselila u SAD: Ambasador Marfi preuzeo ulogu arbitra u evrointegracijama BiH

Sputnik 26.07.2024
Američki ambasador u BiH Majkl Marfi se bavi poslovima u koji nisu u njegovoj nadležnosti a očigledno je da čovek vodi lični rat protiv Milorada Dodika, što bi bilo smešno da nije nešto što može da se odrazi na odnose Amerike i BiH, odnosno RS… »
Dodik američkom ambasadoru u BiH: Piši, Marfi, svaki dan, ali ja ti račune polagati neću

Dodik američkom ambasadoru u BiH: Piši, Marfi, svaki dan, ali ja ti račune polagati neću

Sputnik 26.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na najnovije saopštenje Ambasade SAD u BiH, poručivši američkom ambasadoru Majklu Marfiju da može svaki dan da mu piše, ali da mu račune neće polagati. Dodik je, povodom saopštenja američke… »
Piši, marfi, svaki dan, ali ja ti račune polagati neću Dodik američkom ambasadoru u BiH poručio: Pretvorio si se u najgoru…

Piši, marfi, svaki dan, ali ja ti račune polagati neću Dodik američkom ambasadoru u BiH poručio: Pretvorio si se u najgoru…

Večernje novosti 26.07.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na najnovije saopštenje Ambasade SAD u BiH, poručivši američkom ambasadoru Majklu Marfiju da može svaki dan da mu piše, ali da mu račune neće polagati. Foto: AP Photo/Armin Durgut Dodik je… »

Vesti dana »