Povezane vesti
Sve, sve ali ovo još niste čuli: Milica i Željko Mitrović ovoliko dnevno troše novca na letovanju
Story 27.07.2024
Milica i Željko Mitrović uživaju na letovanju u Francuskoj. Ove godine su odabrali Azurnu obalu, a privatnim avionom su stigli u Sen Trope. Mitrovići su se smeštali u ekskluzivnom odmaralištu, odakle je i sam Željko podelio sa svojim pratiocima delić… »
Željko Mitrović pokazao haos koji ga okružuje: "Brke nadiru!", ljudi skaču po stolovima gde on jede (video)
Blic 27.07.2024
Prvi čovek "Pink" televizije Željko Mitrović nalazi se sa porodicom na letovanju, odakle se oglašava u vidu video snimaka. Pokazao je kako ga okružuje haos u jednom lokalu, pa je snimio ljude koji skaču i igraju po stolovima na kojima se jede. - Brke… »
"4 Soma evra dnevno za hotel, 3 soma troškovi na plaži": Milica Mitrović se oglasila sa odmora: "Moj muž je potpuno…
Blic 26.07.2024
Prvi čovek "Pink" televizije Željko Mitrović nalazi se sa porodicom na letovanju. Njegova supruga Milica Mitrović oglasila se na društvenim mrežama i podelila video, koji je odmah pokrenuo komentare. - Ovaj moj ludi muž je potpuno odlepio, plati četiri… »
"U tri lepe je Sve otišlo": Željko Mitrović se oglasio sa odmora: "Ne ovom mestu su me opomenuli nekoliko puta", snima se sa…
Blic 26.07.2024
Vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović, sa najbližima je otputovao na letovanje, i to na veoma luksuznu destinaciju. Željko se sa porodicom ovog puta odlučio za Azurnu obalu, pa je privatnim avionom odleteo za Sen Trope. U svom stilu, Željko je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Novi talas napada Izraela, Teheranom odjekuju eksplozije, Putin poslao poruku Iranu
Nova pre 5 minutajoš 27 povezanih
Lučić o krađi podataka iz Telekoma: Locirali smo hakera u inostranstvu, sistem nije bio ugrožen
Insajder pre 4 minutajoš 14 povezanih
Vreme danas: Promenljivo oblačno, najviše od 10 do 15 stepeni
Nedeljnik pre 29 minutajoš 15 povezanih
Tramp razmatra smanjenje vojnih operacija na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 15 minutajoš 10 povezanih
VIDEO Jokić vodio Denver do pobede u triler završnici protiv Rajakovićevog Toronta
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih