Povezane vesti
Vučević o poljoprivrednicima: "Povećali smo fond za stočarstvo sa 40.000 na ukupno 100.000 dinara za grla"
Telegraf 27.07.2024
Premijer je istakao da su iza Vlade dobri sastanci sa poljoprivrednicima, na kojima su postignuta neka rešenja. Premijer Miloš Vučević gostovao je danas na RTS-u i govorio o aktuelnim temama iskopavanje litijuma, kao i u vezi sa burnom nedeljom u… »
Premijer Miloš Vučević o razgovorima sa poljoprivrednicima: Uspostavili smo jasnu komunikaciju, a povećali smo i fond za…
Dnevnik 27.07.2024
Premijer Miloš Vučević gostovao je danas na RTS-u i govorio o aktuelnim temama iskopavanje litijuma, kao i u vezi sa burnom nedeljom u parlamentu i o poljoprivrednim proizvođačima, pa i koliko je zapravo država spremna da im izađe u susret. -To su teme… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 2 satajoš 47 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane