Povezane vesti

Vučić: Ponosan sam na Srbiju, u septembru dolazi Makron

Politika 27.07.2024
PARIZ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 5. ili 6. septembra ugostiti francuskog predsednika Emanuela Makrona i ocenio da je posle posete nemačkog kancelara Olaf Šolca i predsednika Kine Si Đinpinga malo svetskih lidera… »
"Ponosan sam kako je Srbija predstavljena" Vučić sumirao prvi dan na OI: U prvih 7 smo po visini nagrada! Zavide nam mnogi

"Ponosan sam kako je Srbija predstavljena" Vučić sumirao prvi dan na OI: U prvih 7 smo po visini nagrada! Zavide nam mnogi

Kurir 27.07.2024
U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća", u okviru Olimpijskih igara 2024. godine u prisustvu predsednika Srbije Aleksandar Vučić, kao i visokih zvanica Francuske i predstavnika diplomatskog kora. Predsednik se potom obratio javnosti. -… »
Vučić: Poseta Makrona Srbiji do 5. ili 6. septembra

Vučić: Poseta Makrona Srbiji do 5. ili 6. septembra

Telegraf 27.07.2024
"Posle Šolca i Sija malo je svetskih lidera imalo takve posete u tako kratkom roku kao Srbija", rekao je Vučić. Srpski predsednik Aleksandar Vučić rekao je da se do 5. ili 6. septembra može da se očekuje poseta Emanuela Makrona Srbiji. "Posle… »
Vučić čestitao Radio Beogradu jubilarni rođendan - oduvek ste bili prozor u svet

Vučić čestitao Radio Beogradu jubilarni rođendan - oduvek ste bili prozor u svet

RTS 27.07.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru sa novinarima posle otvaranja "Srpske kuće" u Parizu čestitao vek postojanja Radio Beogradu. Na konstataciju novinarke Snežane Pantović, da će najstariji elektronski medij u jugoistočnoj… »
Specijalni francuski izaslanik za Zapadni Balkan: Srpska kuća u Parizu simbol francusko-srpskog prijateljstva

Specijalni francuski izaslanik za Zapadni Balkan: Srpska kuća u Parizu simbol francusko-srpskog prijateljstva

Euronews 27.07.2024
Francuski specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Rene Trokaz napisao je na platformi X da otvaranje Srpske kuće u Parizu koju je otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prisustvu poslanika Narodne skupštine Francuske i ministra za spoljnu… »
Vučić: Srbija među zemljama sa najvećim nagradama za medalje na OI, zbog toga nam zavide

Vučić: Srbija među zemljama sa najvećim nagradama za medalje na OI, zbog toga nam zavide

Radio 021 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija među prvih sedam zemalja u svetu po visini nagrada za sportiste koji osvoje medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. "Zbog toga nam zavide iz mnogo razvijenijih zemalja, ne samo iz regiona"… »

Vesti online 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 5. ili 6. septembra ugostiti francuskog predsednika Emanuela Makrona i ocenio da je posle posete nemačkog kancelara Olaf Šolca i predsednika Kine Si Đinpinga malo svetskih lidera imalo… »
Vučić iz Pariza: "Ponosan sam na Srbiju"; "Mnogima na Zapadu ne odgovara snaga Srbije" VIDEO

Vučić iz Pariza: "Ponosan sam na Srbiju"; "Mnogima na Zapadu ne odgovara snaga Srbije" VIDEO

B92 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti posle otvaranja "Srpske kuće" u Parizu. Predsednik Srbije istakao je da je ponosan na naše ljude. "Prvi dan je krenuo polovično, Damir i Novak su pobedili, nažalost Milica i Sara nisu imale… »
Otvoren Prozor u EXPO 2027: Srpski olimpijci iz Beograda sa Vučićem u Parizu igrali iks oks

Otvoren Prozor u EXPO 2027: Srpski olimpijci iz Beograda sa Vučićem u Parizu igrali iks oks

Euronews 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju Srpske kuće u Parizu i tom prilikom prvi isprobao "Prozor u EXPO 2027“ – interaktivnu, virtuelnu aktivaciju koja spaja Pariz i Beograd i odigrao popularnu igru protiv kajakaša… »
Vučić: Markon do 5, 6. septembra u Srbiji, tačan datum ne smem da kažem zbog protokola

Vučić: Markon do 5, 6. septembra u Srbiji, tačan datum ne smem da kažem zbog protokola

NIN 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio u Parizu da se poseta francuskog predsednika Emauela Makrona Srbiji može očekivati do 5, 6. septembra, navodeći da zna tačan datum, ali ne može da kaže jer je takav protokol. "Velika poseta posle… »
Vučić iz Pariza: Ponosan sam na Srbiju, Makron dolazi u Beograd 5. ili 6. septembra, a za Rio Tinto - pitajte Ponoša

Vučić iz Pariza: Ponosan sam na Srbiju, Makron dolazi u Beograd 5. ili 6. septembra, a za Rio Tinto - pitajte Ponoša

Euronews 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 5. ili 6. septembra ugostiti francuskog predsednika Emanuela Makrona i ocenio da je posle posete nemačkog kancelara Olaf Šolca i predsednika Kine Si Đinpinga malo svetskih lidera imalo… »
Vučić: Markon do 5, 6. septembra u Srbiji

Vučić: Markon do 5, 6. septembra u Srbiji

Insajder 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u subotu 27. jula izjavio u Parizu da se poseta francuskog predsednika Emauele Makrona Srbiji može očekivati do 5, 6. septembra, navodeći da zna tačan datum, ali ne može da kaže jer je takav protokol. 'Velika… »
Vučić: Makron u Srbiji 5. ili 6. septembra, tačan datum ne smem da kažem zbog protokola

Vučić: Makron u Srbiji 5. ili 6. septembra, tačan datum ne smem da kažem zbog protokola

Nova 27.07.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Parizu da se poseta francuskog predsednika Emauele Makrona Srbiji može očekivati do 5, 6. septembra, navodeći da zna tačan datum, ali ne može da kaže jer je takav protokol. „Velika poseta… »
Vučić: Makron dolazi u septembru, ponosan sam kako smo se predstavili na Olimpijskim igrama

Vučić: Makron dolazi u septembru, ponosan sam kako smo se predstavili na Olimpijskim igrama

RTS 27.07.2024
Do 5. ili 6. septembra može da se očekuje poseta Markona Srbiji, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u Parizu. Istakao je da je veoma ponosan na to kako je naša zemlja predstavljena na Olimpijskim igrama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio… »
Frank Rister: Srpska kuća je simbol spremnosti Srbije da ojača odnose sa Francuskom

Frank Rister: Srpska kuća je simbol spremnosti Srbije da ojača odnose sa Francuskom

Euronews 27.07.2024
Ministar za spoljnu trgovinu Francuske, Frank Rister, izjavio je danas da otvaranje Srpske kuće u Parizu pokazuje spremnost Srbije da ojača odnose sa tom zemljom. "Ova kuća je još jedan simbol vaše spremnosti da ojačate odnose između Francuske i… »

RTV 27.07.2024
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 5. ili 6. septembra ugostiti francuskog predsednika Emanuela Makrona i ocenio da je posle posete nemačkog kancelara Olaf Šolca i predsednika Kine Si Đinpinga malo svetskih lidera… »
Vučić u Parizu otvorio 'Srpsku kuću'

Vučić u Parizu otvorio 'Srpsku kuću'

Beta 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u Parizu, otvarajući "Srpsku kuću" da tu posetioci mogu da istraže unikatno istorijsko, kulturno i drugo nasleđe - sve šta Srbija može da ponudi, uključujući i predstojeći Ekspo. "To je… »
Makron u Srbiji 5.: Ili 6. Septembra Vučić iz Francuske: Ponosan sam na to kako je Srbija predstavljena u Parizu (foto…

Makron u Srbiji 5.: Ili 6. Septembra Vučić iz Francuske: Ponosan sam na to kako je Srbija predstavljena u Parizu (foto…

Blic 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, po otvaranju "Srpske kuće" u Parizu, u okviru Olimpijskih igara 2024. godine, rekao da je ponosan na naše ljude. - Prvi dan je krenuo polovično. Damir i Novak su pobedili, nažalost Milica i Sara nisu… »
"Ovo je jedinstveno iskustvo": Srpski olimpijci iz Beograda igrali iks-oks sa Vučićem (foto)

"Ovo je jedinstveno iskustvo": Srpski olimpijci iz Beograda igrali iks-oks sa Vučićem (foto)

Blic 27.07.2024
Srpski olimpijci iz Beograda sa predsednikom Aleksandrom Vučićem igrali iks-oks. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju Srpske kuće u Parizu i tom prilikom prvi isprobao „Prozor u EXPO 2027“ – interaktivnu, virtuelnu… »
Otvorena "Srpska kuća" u Parizu, prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić

Otvorena "Srpska kuća" u Parizu, prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić

Politika 27.07.2024
PARIZ – U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća" u Parizu, u okviru Olimpijskih igara 2024. godine, a otvaranju prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je presekao crvenu vrpcu. Pre ulaska prisutnima su posluženi pogača i so… »
Čekam Makrona u Beogradu

Čekam Makrona u Beogradu

Vesti online 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da očekuje posetu fransuckog predsednika Emanuela Makrona Beogradu u narednih 50 dana i da veruje da bi mogli da postignu važne sporazume. Predsednik boravi u Francuskoj prestonici zbog Letnjih… »
Otvorena "Srpska kuća" u Parizu; "Ovo je putovanje u esenciju Srbije", rekao Vučić na otvaranju

Otvorena "Srpska kuća" u Parizu; "Ovo je putovanje u esenciju Srbije", rekao Vučić na otvaranju

Euronews 27.07.2024
U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća" u Parizu, u okviru Olimpijskih igara 2024. godine, a otvaranju prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je presekao crvenu vrpcu. "Veliko mi je zadovoljstvo da vas ugostim u Srpskoj kući i… »
Otvorena "Srpska kuća" u Parizu, Vučić: Mesto srpskih korena i budućnosti

Otvorena "Srpska kuća" u Parizu, Vučić: Mesto srpskih korena i budućnosti

RTS 27.07.2024
U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća" u Parizu, u okviru Olimpijskih igara 2024. godine. Otvaranju je prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić, koji je presekao crvenu vrpcu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je… »
"Imam sve više problema sa šahom, ali u ovome sam još dobar" Predsednik Vučić odigrao partiju iks oksa sa Tijanom…

"Imam sve više problema sa šahom, ali u ovome sam još dobar" Predsednik Vučić odigrao partiju iks oksa sa Tijanom…

Kurir 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odigrao je iz Pariza video partiju iks oksa sa tekvondo šampionkom Tijanom Bogdanović, a objavu je podelio na svom Instagram nalogu. - Što sam stariji, imam sve više problema sa šahom, ali u ovome sam još dobar -… »
Makron stiže u Srbiju

Makron stiže u Srbiju

B92 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Parizu najavio je dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona u Srbiju. "Već oko 5. ili 6. septembra možete očekivati posetu Makrona Srbiji. Posle Šolca i Sija, malo svetskih lidera je imalo takve posete u… »
"Već oko 5. Ili 6. Septembra možete očekivati posetu Makrona": Vučić najavio dolazak predsednika Francuske u Srbiju

"Već oko 5. Ili 6. Septembra možete očekivati posetu Makrona": Vučić najavio dolazak predsednika Francuske u Srbiju

Kurir 27.07.2024
U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća", u okviru Olimpijskih igara 2024. godine u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se, obraćajući se javnosti, dotakao i eventualne posete predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji. -… »
Predsednik Vučić iz Pariza Makron stiže u Srbiju početkom septembra; Zavide nam iz mnogo razvijenih zemalja, ne samo iz…

Predsednik Vučić iz Pariza Makron stiže u Srbiju početkom septembra; Zavide nam iz mnogo razvijenih zemalja, ne samo iz…

Dnevnik 27.07.2024
Već oko 5. ili 6. septembra možete očekivati posetu Makrona Srbiji, najavio je iz Pariza predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Posle Šolca i Sija, malo svetskih lidera je imalo takve posete u tako kratkom roku. Ponosan sam na Srbiju. I Rister i dokaz… »
Olimpijci iz kneza sa Vučićem igrali iks-OKS: Predsednik u Parizu prvi isprobao "Prozor u EXPO 2027" (video)

Olimpijci iz kneza sa Vučićem igrali iks-OKS: Predsednik u Parizu prvi isprobao "Prozor u EXPO 2027" (video)

Kurir 27.07.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju Srpske kuće u Parizu i tom prilikom prvi isprobao "Prozor u EXPO 2027" – interaktivnu, virtuelnu aktivaciju koja spaja Pariz i Beograd i odigrao popularnu igru protiv… »

Novi magazin 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Parizu da se poseta francuskog predsednika Emauele Makrona Srbiji može očekivati do 5, 6. septembra, navodeći da zna tačan datum, ali ne može da kaže jer je takav protokol. "Velika poseta posle… »
Vučić: Srbija među sedam zemalja sa najvišim nagradama za medalje na Olimpijadi

Vučić: Srbija među sedam zemalja sa najvišim nagradama za medalje na Olimpijadi

Novi magazin 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija među prvih sedam zemalja u svetu, po visinama nagrada za sportiste koji osvoje medalju na letnjim Olimpijskim igrama u Parizu. "Zbog toga nam zavide iz mnogo razvijenijih zemalja, ne samo… »
Crvena vrpca, pogača i so: Otvorena "Srpska kuća" u Parizu, prisustvuje Vučić: Odigrao partiju iks - oksa sa šampionkom…

Crvena vrpca, pogača i so: Otvorena "Srpska kuća" u Parizu, prisustvuje Vučić: Odigrao partiju iks - oksa sa šampionkom…

Blic 27.07.2024
U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća" u Parizu, u okviru Olimpijskih igara 2024. godine, a otvaranju prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je presekao crvenu vrpcu. Pre ulaska prisutnima su posluženi pogača i so. Pored… »
FOTO: U Parizu otvorena "Srpska kuća"

FOTO: U Parizu otvorena "Srpska kuća"

Radio 021 27.07.2024
"Srpska kuća" otvorena je danas u Parku La Vilet, u okviru Olimpijskih igara u Parizu. Otvorili su je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar za Evropu i spoljne poslove, odgovoran za spoljnu trgovinu, atraktivnost, frankofoniju i Francuze u… »
(VIDEO)Šta predsednik Vučić radi u Parizu na Olimpijskim igrama: Danas otvaranje „Srpske kuće“

(VIDEO)Šta predsednik Vučić radi u Parizu na Olimpijskim igrama: Danas otvaranje „Srpske kuće“

Danas 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandr Vučić prisustvovaće danas u 15.30 otvaranju „Srpske kuće“ u okviru Olimpijskih igara u Parizu. Predsednik Vučič je preko društvenih mreža objavio kako je proveo svečano otvaranje Olimipijskih igara, prolazak naše… »
Predsednik Vučić u Parizu Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće

Predsednik Vučić u Parizu Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće

Dnevnik 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju Srpske kuće u Parizu. Tokom jučerašnjeg dana predsednik je bio na prijemu kod predsednika Francuske Emanuela Makrona. U Jelisejskoj palati bio je veliki broj svetskih lidera… »
Predsednik Vučić u Parizu: Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće

Predsednik Vučić u Parizu: Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće

Kurir 27.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju Srpske kuće u Parizu. Tokom jučerašnjeg dana predsednik je bio na prijemu kod predsednika Francuske Emanuela Makrona. U Jelisejskoj palati bio je veliki broj svetskih lidera… »
Makron pred otvaranje OI dočekao Vučića u Jelisejskoj palati

Makron pred otvaranje OI dočekao Vučića u Jelisejskoj palati

Danas 26.07.2024
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića je u Jelisejskoj palati zajedno sa 85 stranih šefova država i vlada dočekao domaćin Olimpijskih igara u Parizu predsednik Francuske Emanuel Makron. Vučić je na Instagramu objavio da je zahvalan Makronu na… »

Vesti dana »