Повезане вести

Грађани Подгорице излазе на изборе! Огласио се Јаков Милатовић

Грађани Подгорице излазе на изборе! Огласио се Јаков Милатовић

Курир 27.07.2024
Председник Црне Горе Јаков Милатовић расписао је за 29. септембар изборе за одборнике у Скупштини Главног града Подгорица, јавља данас РТЦГ, након што је одборничка већина у среду је изгласала скраћење мандата локалног… »
Милатовић расписао ванредне изборе у Подгорици: Овог датума се бирају нови одборници за скупштинске клупе града

Милатовић расписао ванредне изборе у Подгорици: Овог датума се бирају нови одборници за скупштинске клупе града

Вечерње новости 27.07.2024
ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Јаков Милатовић расписао је ванредне локалне изборе у Подгорици за 29. септембар. СО Подгорица/принтскрин Милатовић је саопштио да је приликом одређивања датума избора, поред законских рокова, у виду имао… »
Милатовић расписао изборе у Подгорици за 29. септембар

РТВ 27.07.2024
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Јаков Милатовић расписао је изборе за одборнике у Скупштини Подгорице за 29. септембар ове године. "У складу са законским обавезама и утврђеним роковима, расписао сам изборе за одборнике у… »
Председник Црне Горе расписао изборе за одборнике Скупштине Подгорице

Председник Црне Горе расписао изборе за одборнике Скупштине Подгорице

Еуроневс 27.07.2024
Председник Црне Горе Јаков Милатовић расписао је изборе за одборнике у Скупштини Подгорице за 29. септембар ове године. "У складу са законским обавезама и утврђеним роковима, расписао сам изборе за одборнике у Скупштини Главног… »

Б92 27.07.2024
Председник Црне Горе Јаков Милатовић расписао је изборе за одборнике у Скупштини Подгорице за 29. септембар ове године. "У складу са законским обавезама и утврђеним роковима, расписао сам изборе за одборнике у Скупштини Главног… »

Вести дана »