Povezane vesti
"Zamislite kad sam ja zaboravila piće, vračaju mi.." Pripita Ana Nikolić objavila šok snimak sa Raletom: Sa mnom nešto nije u…
Kurir 27.07.2024
Ana Nikolić podelila je sa pratiocima na Instagramu snimak s dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, i to ispred zgrade u kojoj on živi, a u koju se ona skoro pa preselila, o čemu smo prvi pisali. Na snimku se vidi pripita pevačica, koja se… »
Ana Nikolić Sa dečkom cirka ispred njegove zgrade: "Rale mi je doneo prosekić, sa mnom nešto nije u redu" (hit video)
Blic 27.07.2024
Poznata pevačica Ana Nikolić snimala se sa dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, i to ispred zgrade u kojoj on živi. Ana je video okačila na društvene mreže, a u istom se grohotom smejala i ispijala vino. - Zamislite kad sam ja zaboravila… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 24 minutajoš 24 povezane
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
RHMZ: Jutro oblačno sa kratkotrajnom kišom, vedro i toplije tokom dana
Insajder pre 14 minutajoš 11 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 45 minutajoš 1 povezana