Povezane vesti
Nemački špijun osuđen na smrt u Belorusiji! U suzama molio Lukašenka i Šolca: Smilujte se, još uvek sam živ, nije prekasno…
Kurir 27.07.2024
Nemački državljanin Riko Kriger, osuđen na smrt u Belorusiji, rekao je juče da se nada da će ga beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko pomilovati. - Zaista se nadam da će mi predsednik Lukašenko oprostiti i smilovati se - rekao je Kriger na TV kanalu… »
"Gospodine Šolc, pomozite, Lukašenko - smiluj se": Nemac osuđen na smrt u Belorusiji grcao u suzama u insceniranom prilogu na…
Blic 27.07.2024
Nemački državljanin Riko Kriger, osuđen na smrt u Belorusiji, rekao je juče da se nada da će ga beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko pomilovati. - Zaista se nadam da će mi predsednik Lukašenko oprostiti i smilovati se - rekao je Kriger na TV kanalu… »
Vesti dana »

MUP: Tri policajca povređena u Kosjeriću, priveden učesnik neprijavljenog okupljanja
Sputnik pre 3 satajoš 2 povezane

"Napravio je najviše serijskog programa u celoj jugoslaviji": Slobodan Terzić o smrti Mihaila Vukobratovića: "Plenio je razmevanjem za sve"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

Hamas spreman za dogovor: "Možemo odmah da sednemo za pregovarački sto"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Maestralni Dončić poslao Sloveniju u četvrtfinale Evropskog prvenstva u košarci
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Potpuno pomračenje Meseca: Spektakl na nebu iznad Srbije koji svi mogu da posmatraju golim okom (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana