Повезане вести
За овим тетовираним олимпијцем жене губе главу: Адам је опчињен ћерком овог богаташа, а кад чујете где су се упознали...
Курир 27.07.2024
Олимпијске игре у Паризу свечано су отворене у петак увече, а круна вишечасовног перформанса био је наступ Селин Дион. Чини се да су све очи биле упрте у њу, посебно јер јој је ово био први наступ након открића да има опасну… »
Све се тресло: од њих на отварању Олимпијских игара, гледаоци били у шоку: Ово је група Гођира, велики су активисти и имају…
Блиц 27.07.2024
Синоћ су званично отворене Олимпијске игре у Паризу, а домаћини су обезбедили да на церемонији наступају светска имена. Од Лејди Гаге до невероватне Селин Дион, синоћ је свашта могло да се види и чује у преносу. Један бенд је… »
"Тако сам срећна" Огласила се Селин Дион после наступа на Олимпијским играма који је расплакао планету: Њене речи гађају у…
Курир 27.07.2024
Селин Дион се огласила на друштвеним мрежама након историјског наступа којим је све расплакала на отварању Олимпијских игара у Паризу. "Почаствована сам што сам наступила на церемонији отварања Париза 2024, и пресрећна сам што… »
Због Селин Дион су милиони синоћ плакали, а она је своје сузе једва задржала: Поред тешке болести успела да испише историју
Курир 27.07.2024
Они који су синоћ до краја остали крај малих екрана могли су да виде и чују легендарну Селин Дион, која је запевала крај Ајфеловог торња први пут после четири године. Последњи пут је певачица наступила уживо у јулу 2019. у… »
Вести дана »
Милиони стижу на Маракану! Ево шта је Звезда зарадила пласманом у наредну фазу Лиге Европе
Вечерње новости пре 32 минутајош 15 повезаних
"Да, одговорио је" Меланија Трамп послала писмо Путину: Ево шта је тражила од њега
Блиц пре 9 сатијош 5 повезаних