Povezane vesti
Za ovim tetoviranim olimpijcem žene gube glavu: Adam je opčinjen ćerkom ovog bogataša, a kad čujete gde su se upoznali...
Kurir 27.07.2024
Olimpijske igre u Parizu svečano su otvorene u petak uveče, a kruna višečasovnog performansa bio je nastup Selin Dion. Čini se da su sve oči bile uprte u nju, posebno jer joj je ovo bio prvi nastup nakon otkrića da ima opasnu bolesti. Nakon otvaranja… »
Sve se treslo: od njih na otvaranju Olimpijskih igara, gledaoci bili u šoku: Ovo je grupa Gođira, veliki su aktivisti i imaju…
Blic 27.07.2024
Sinoć su zvanično otvorene Olimpijske igre u Parizu, a domaćini su obezbedili da na ceremoniji nastupaju svetska imena. Od Lejdi Gage do neverovatne Selin Dion, sinoć je svašta moglo da se vidi i čuje u prenosu. Jedan bend je posebno oduševio, ali i… »
"Tako sam srećna" Oglasila se Selin Dion posle nastupa na Olimpijskim igrama koji je rasplakao planetu: Njene reči gađaju u…
Kurir 27.07.2024
Selin Dion se oglasila na društvenim mrežama nakon istorijskog nastupa kojim je sve rasplakala na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. "Počastvovana sam što sam nastupila na ceremoniji otvaranja Pariza 2024, i presrećna sam što sam se vratila u jedan od… »
Zbog Selin Dion su milioni sinoć plakali, a ona je svoje suze jedva zadržala: Pored teške bolesti uspela da ispiše istoriju
Kurir 27.07.2024
Oni koji su sinoć do kraja ostali kraj malih ekrana mogli su da vide i čuju legendarnu Selin Dion, koja je zapevala kraj Ajfelovog tornja prvi put posle četiri godine. Poslednji put je pevačica nastupila uživo u julu 2019. u Londonu, a nakon toga to nije… »
Vesti dana »
2 Osobe povređene u sudaru kamiona i auta kod Umke: Uviđaj u toku, vozila se kreću naizmeničnim propuštanjem
Kurir pre 25 minutajoš 32 povezane
Medvedev: Konfiskacija ruske imovine bi mogla da ima ozbiljne posledice
RTV pre 40 minutajoš 37 povezanih
Đedović Handanović sa naftnim kompanijama: „Priprema se Akcioni plan za sigurno snabdevanje tržišta naftnim derivatima“
Serbian News Media pre 10 minutajoš 16 povezanih
Da li znate šta znači reč "vavedenje"? Danas je veliki praznik, pravoslavci se mole Presvetoj Bogorodici, a evo šta nikako ne smete da radite
Kurir pre 40 minutajoš 16 povezanih