Повезане вести
„Више нисам соло играчица“: Јелена Розга нашла дечка, кратким коментаром све потврдила
Нова 27.07.2024
: Певачица Јелена Розга недавно је објавила песму “Лавица” за коју је снимила и спот, а нумера је за кратко време освојила срца нежнијег пола. Јелена Розга једна је од највољенијих певачица у региону, а сада је проговорила о… »
"Више нисам соло!" Јелена Розга нашла дечка, открила све детаље приватног живота: Размажена сам кад ми се то може!
Курир 27.07.2024
Певачица Јелена Розга, своју приватност љубоморно чува од очију јавности, али сада је насправила преседан, те откила да има јачу половину. - Веровала сам у успех песме “Лавица”. Нисмо баш месецима размишљали какву ћемо песму… »
"Више нисам соло играчица": Јелена Розга нашла дечка, открила детаље приватног живота: "Никад се нисам борила за мушкарца…
Блиц 27.07.2024
Певачица Јелена Розга недавно је објавила песму “Лавица” за коју је снимила и спот, а нумера је за кратко време освојила срца нежнијег пола. - Веровала сам у успех песме “Лавица”. Нисмо баш месецима размишљали какву ћемо песму… »
Вести дана »
За 15 година кад нестане угља... Вучић говорио са Макроном о кључним стварима за Србију
Ало пре 5 сатијош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Песков: Кијев формално одбио дијалог; Нордијске и балтичке земље издвајају 430 милиона евра за оружје Украјини
РТВ пре 35 минутајош 1 повезана