Повезане вести

„Више нисам соло играчица“: Јелена Розга нашла дечка, кратким коментаром све потврдила

„Више нисам соло играчица“: Јелена Розга нашла дечка, кратким коментаром све потврдила

Нова 27.07.2024
: Певачица Јелена Розга недавно је објавила песму “Лавица” за коју је снимила и спот, а нумера је за кратко време освојила срца нежнијег пола. Јелена Розга једна је од највољенијих певачица у региону, а сада је проговорила о… »
"Више нисам соло!" Јелена Розга нашла дечка, открила све детаље приватног живота: Размажена сам кад ми се то може!

"Више нисам соло!" Јелена Розга нашла дечка, открила све детаље приватног живота: Размажена сам кад ми се то може!

Курир 27.07.2024
Певачица Јелена Розга, своју приватност љубоморно чува од очију јавности, али сада је насправила преседан, те откила да има јачу половину. - Веровала сам у успех песме “Лавица”. Нисмо баш месецима размишљали какву ћемо песму… »
"Више нисам соло играчица": Јелена Розга нашла дечка, открила детаље приватног живота: "Никад се нисам борила за мушкарца…

"Више нисам соло играчица": Јелена Розга нашла дечка, открила детаље приватног живота: "Никад се нисам борила за мушкарца…

Блиц 27.07.2024
Певачица Јелена Розга недавно је објавила песму “Лавица” за коју је снимила и спот, а нумера је за кратко време освојила срца нежнијег пола. - Веровала сам у успех песме “Лавица”. Нисмо баш месецима размишљали какву ћемо песму… »

Вести дана »