Povezane vesti

Najbolje me slika unuka: Neda Ukraden u kupaćem koji stoji kao saliven (foto)

Najbolje me slika unuka: Neda Ukraden u kupaćem koji stoji kao saliven (foto)

Večernje novosti 27.07.2024
NEDA UKRADEN ponosno nosi svoje godine koje dostižubroj od 74, a njenom izgledu mnogi bi sa razlogom i danas pozavideli. Foto: Privatna arhiva Upravo to dokazuje i poslednja fotografija koju je pevačica objavila na svom Instagram nalogu, a kao i svaka… »
(Foto) skinula se pevačica (74): Grudi prekrila tračicama, pa pokazala telo u osmoj deceniji: "Najbolje me slika unuka"

(Foto) skinula se pevačica (74): Grudi prekrila tračicama, pa pokazala telo u osmoj deceniji: "Najbolje me slika unuka"

Blic 27.07.2024
Pevačica Neda Ukraden (74) ne prestaje da oduševljava javnost kako izgledom tako i mladalačkom energijom. Neda ponosno nosi svoje godine, a sada je mlađim koleginicama dala primer kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu bez filtera. Ona je na… »
(Video) Uslikali smo džaju u Crnoj Gori: Legenda se skriva, a njegova žena u crvenom bikiniju - Branka izgleda kao avion u…

(Video) Uslikali smo džaju u Crnoj Gori: Legenda se skriva, a njegova žena u crvenom bikiniju - Branka izgleda kao avion u…

Blic 27.07.2024
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić uživa sa suprugom Brankom u Crnoj Gori na letovanju. Ekipa "Blica" uslikala je Dragana i Branku u Pržnu u restoranu blizu plaže dok su pili kafu sa prijateljem. Branka je prava bomba u osmoj… »

Vesti dana »