Повезане вести

Најбоље ме слика унука: Неда Украден у купаћем који стоји као саливен (фото)

Најбоље ме слика унука: Неда Украден у купаћем који стоји као саливен (фото)

Вечерње новости 27.07.2024
НЕДА УКРАДЕН поносно носи своје године које достижуброј од 74, а њеном изгледу многи би са разлогом и данас позавидели. Фото: Приватна архива Управо то доказује и последња фотографија коју је певачица објавила на свом Инстаграм… »
(Фото) скинула се певачица (74): Груди прекрила трачицама, па показала тело у осмој деценији: "Најбоље ме слика унука"

(Фото) скинула се певачица (74): Груди прекрила трачицама, па показала тело у осмој деценији: "Најбоље ме слика унука"

Блиц 27.07.2024
Певачица Неда Украден (74) не престаје да одушевљава јавност како изгледом тако и младалачком енергијом. Неда поносно носи своје године, а сада је млађим колегиницама дала пример када је објавила фотографију у купаћем костиму… »
(Видео) Усликали смо џају у Црној Гори: Легенда се скрива, а његова жена у црвеном бикинију - Бранка изгледа као авион у…

(Видео) Усликали смо џају у Црној Гори: Легенда се скрива, а његова жена у црвеном бикинију - Бранка изгледа као авион у…

Блиц 27.07.2024
Председник Фудбалског савеза Србије, Драган Џајић ужива са супругом Бранком у Црној Гори на летовању. Екипа "Блица" усликала је Драгана и Бранку у Пржну у ресторану близу плаже док су пили кафу са пријатељем. Бранка је права… »

Вести дана »