Povezane vesti
Ana Brnabić tvrdi da je polemika o litijumu na nivou vrtića, Marinika Tepić odgovara: „Mi smo deca, a ona je stručna“
Nova 27.07.2024
: Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
N1 Info 27.07.2024
Podeli : Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
Novi magazin 27.07.2024
Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Vesti dana »

Zatvoren auto-put Inđija-Maradik, prema Novom Sadu, vozilo probilo odbojnu ogradu
Danas pre 20 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac sa kineskim državljanima na Dunavu, jedna osoba stradala
Vreme pre 5 minutajoš 26 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 8 povezanih

Lekornu obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 21 minutajoš 37 povezanih

Brnabić: Brza pruga do Subotice rezultat jake politike, Srbija nastavlja da se gradi
RTV pre 16 minutajoš 24 povezane