Povezane vesti
Ana Brnabić tvrdi da je polemika o litijumu na nivou vrtića, Marinika Tepić odgovara: „Mi smo deca, a ona je stručna“
Nova 27.07.2024
: Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
N1 Info 27.07.2024
Podeli : Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
Novi magazin 27.07.2024
Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Vesti dana »

"Biće razmene teritorija": Tramp otkrio o čemu će razgovarati sa Putinom! Evo šta želi predsednik Rusije! "Dobiće primirje, ali..."
Kurir pre 21 minutajoš 13 povezanih

Tačno u 7 sati! Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na ovoj lokaciji u Beogradu
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih

Kraj za Kecmanovića! Srbin završio učešće u Sinsinatiju već u prvom kolu!
Kurir pre 26 minutajoš 6 povezanih

Na današnji dan: Bačena atomska bomba na Nagasaki, Persijanci pobedili u bici kod Termopila
Radio 021 pre 57 minutajoš 2 povezane