Povezane vesti
Ana Brnabić tvrdi da je polemika o litijumu na nivou vrtića, Marinika Tepić odgovara: „Mi smo deca, a ona je stručna“
Nova 27.07.2024
: Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
N1 Info 27.07.2024
Podeli : Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
Novi magazin 27.07.2024
Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Vesti dana »
"Poginuću za Crnu Goru, ali vodim i vas u smrt" Dan posle masakra na Cetinju osvanuo snimak koji je prestravio region (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 45 povezanih
Ilon Mask "prosuo" teroriste: Glupaci su izabrali pogrešan automobil - "Sajbertrak" je prigušio eksploziju! (video)
Pravda pre 2 satajoš 30 povezanih
Đedović: Građani ne treba da brinu o obustavi snabdevanja ruskih energenata
Nova ekonomija pre 10 satijoš 9 povezanih