Povezane vesti
Ana Brnabić tvrdi da je polemika o litijumu na nivou vrtića, Marinika Tepić odgovara: „Mi smo deca, a ona je stručna“
Nova 27.07.2024
: Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
N1 Info 27.07.2024
Podeli : Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate… »
Za Brnabić rasprava o litijumu „na nivou vrtića“, Tepić odgovorila – mi smo deca, a ona stručna
Novi magazin 27.07.2024
Vi i ne znate da je tu rudnik, imate ulaz i izlaz, to je podzemni rudnik, a i dalje se bavite poljoprivredom - objašnjavala je Ana Brnabić u jutarnjem programu TV Pink kako je zamišljen rudnik litijuma u zapadnoj Srbiji. „A u Finskoj imate otvoreni… »
Vesti dana »

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 7 satijoš 8 povezanih

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTV pre 2 minutajoš 4 povezane

Pregovori u Istanbulu: Ruska delegacija primila ukrajinski nacrt memoranduma o potencijalnom prekidu vatre
Večernje novosti pre 5 satijoš 5 povezanih

Kako do pasoša za samo 48 sati: Košta više i ovo morate da imate: Evo šta vam sve treba za izdavanje dokumenta po hitnom postupku
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana