Povezane vesti
Kupio meso, pa osetio da smrdi Vratio ga da reklamira pa ostao u šoku kada je video šta je mesar uradio
Dnevnik 27.07.2024
Jedan Beograđanin je umalo kupio, kako tvrdi, pokvareno meso. Priča da redovno ide u taj lanac prodavnica u svom kraju, a da nešto nije u redu sa mesom, primetio je odmah. - Kupio sam pileći file na mesari, dok sam išao ka kasi osetio sam jak miris i… »
Beograđanin kupio piletinu, pa u prodavnici osetio da meso smrdi: Potez mesara će vas šokirati
Telegraf 27.07.2024
Kako da prepoznate pokvareno meso? Priča Beograđanke, koja je mislila da kupuje artikal na akciji, a na kasi joj je otkucana puna cena, podstakla je i druge sugrađane da podele svoja iskustva iz prodavnica. Tako nam se javio jedan Beograđanin (ime i… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 23 minutajoš 3 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"U ovim teškim trenucima, Srbija je uz vas": Oglasio se Vučić povodom nesreće u Gani: Poginula dva ministra i još šestoro ljudi
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Šta je Marko Đurić rekao srpskim novinarima nakon sastanka sa Markom Rubijem u Vašingtonu?
Danas pre 13 minutajoš 2 povezane