Povezane vesti
Kupio meso, pa osetio da smrdi Vratio ga da reklamira pa ostao u šoku kada je video šta je mesar uradio
Dnevnik 27.07.2024
Jedan Beograđanin je umalo kupio, kako tvrdi, pokvareno meso. Priča da redovno ide u taj lanac prodavnica u svom kraju, a da nešto nije u redu sa mesom, primetio je odmah. - Kupio sam pileći file na mesari, dok sam išao ka kasi osetio sam jak miris i… »
Beograđanin kupio piletinu, pa u prodavnici osetio da meso smrdi: Potez mesara će vas šokirati
Telegraf 27.07.2024
Kako da prepoznate pokvareno meso? Priča Beograđanke, koja je mislila da kupuje artikal na akciji, a na kasi joj je otkucana puna cena, podstakla je i druge sugrađane da podele svoja iskustva iz prodavnica. Tako nam se javio jedan Beograđanin (ime i… »
Vesti dana »
Suđenje za slučaj Generalštab: Selaković negirao krivicu, sledeće ročište zakazano za 15. april (FOTO; VIDEO)
Danas pre 40 minutajoš 53 povezane
Rok za podnošenje prijava u sistemu „Svoj na svome“ produžen do 9. februara
In medija pre 30 minutajoš 73 povezane
Dan borbe protiv raka obeležava i Društvo onkoloških pacijenata u Vranju
RTS pre 20 minutajoš 46 povezanih
Novosadski odbornici raspravljaju danas o gradnji crkve kod Štranda, ispred Skupštine Grada protest
Mašina pre 3 satajoš 22 povezane
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, ljudi preminu, neko se preseli, promeni prebivalište, sve se lako uoči
Jugmedia pre 4 satijoš 22 povezane