Povezane vesti

Veliki požar i dalje bukti iznad Budve: Vatrogasci se čitavu noć borili sa plamenom, sve vreme ekipe dežuraju

Veliki požar i dalje bukti iznad Budve: Vatrogasci se čitavu noć borili sa plamenom, sve vreme ekipe dežuraju

Kurir 27.07.2024
Ogroman šumski požar koji je izbio u brdima između Budve i Cetinja još uvek nije u potpunosti lokalizovan. Posao hrabrim vatrogascima otežavaju vetar i nepristupačan teren. Mi obilazimo danas čitav dan, u kontakstu smo danas sve vreme sa kolegama… »
Ogroman šumski požar u brdima iznad Budve još uvek tinja, dim se vidi i sa magistrale: Vatrogasci se čitavu noć borili sa…

Ogroman šumski požar u brdima iznad Budve još uvek tinja, dim se vidi i sa magistrale: Vatrogasci se čitavu noć borili sa…

RINA 27.07.2024
Ogroman šumski požar u brdima iznad Budve još uvek tinja, dim se vidi i sa magistrale: Vatrogasci se čitavu noć borili sa buktinjom, sve vreme sada ekipe dežuraju (FOTO)(VIDEO) Cetinje - Ogroman šumski požar koji je izbio u brdima između Budve i… »
Veliki požar u brdima iznad Budve još uvek tinja: Vatrogasci se čitavu noć borili sa buktinjom

Veliki požar u brdima iznad Budve još uvek tinja: Vatrogasci se čitavu noć borili sa buktinjom

B92 27.07.2024
Ogroman šumski požar koji je izbio u brdima između Budve i Cetinja još uvek nije u potpunosti lokalizovan. Posao hrabrim vatrogascima otežavaju vetar i nepristupačan teren. "Mi obilazimo danas čitav dan, u kontakstu smo danas sve vreme sa kolegama… »
Još nije ugašen šumski požar kod Cetinja, dim se vidi s magistrale: Vatrogasci se celu noć borili protiv vatre

Još nije ugašen šumski požar kod Cetinja, dim se vidi s magistrale: Vatrogasci se celu noć borili protiv vatre

Telegraf 27.07.2024
Stanje se i dalje pomno prati, a vatrogasci obilaze teren. Ogroman šumski požar koji je izbio u brdima između Budve i Cetinja još nije u potpunosti lokalizovan. Posao hrabrim vatrogascima otežavaju vetar i nepristupačan teren. - Mi obilazimo danas… »

Vesti dana »